szukam wiadomosci o dr.Zbigniew Mazan,chirurgu plastycznym z Katowic Czy ktos z was mial przeprowadzony zabieg korekty nosa u tego lekarza? Prosze o opinie na jego temat Jesli znacie rowniez dobrych specjalistow w tej dziedzinie i przekonaliscie sie na wlasnym nosie prosze o rady Z gory dzieki
No temat nie jest juz pierwszej świeżości, ale trudno. Rozumiem, że autorce chodziło w szczególności o specjalistów ze Śląska. To może pociągniemy temat dalej? Ja dorzucę tutaj doktora Jakuba Kratochwila (Wrocław). Kto będzie kontynuował? ;)
ChineseDoll Coś już napisała
Wysłany: 2011-10-05, 12:31
Nie orientuję się specjalnie w śląskich specjalistach, jeśli chodzi o chirurgię plastyczną, to znacznie lepiej znam lekarzy z Warszawy i bardzo pozytywnie mogę wypowiedzieć się o dr Piotrze Osuchu. Przeglądałam jego portfolio i widziałam, że radzi sobie świetnie z noskami :)
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-10-13, 16:26
ja też słyszałam o tym lekarzu bardzo dużo , jej znany w środowisku lekarskim w Warszawie, ale musi być dobry skoro go wzieli do tego nowego programu polsatu cafe co poprawia babkom co nieco, w końcu byle kogo nie biorą do takiego przedsięwzięcia
Dużo dobrego słyszałam o doktorze Sankowskim z Warszawy. Najlepiej chyba pójść na konsultację do kilku lekarzy, aby móc porównać ich zaangażowanie, wiedzę i podejście do danego przypadku i w ten sposób wybrać tego, który nam najbardziej odpowiada i budzi nasze zaufanie.
Korekta nosa to nie tylko zabieg estetyczny , ale również odmładzający. Tak zgadzam się z przedmówiczynią - najlepiej skonsultowac się z kilkoma lekarzami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum