Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2011, kosmetyczne, odkrycia, roku

Kosmetyczne odkrycia roku 2011!!!
Autor Wiadomość
andrewix 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-31, 19:16 

a moim odkryciem są cienie angielskiej firmy sleek
niektórzy porównują jakość z mac-iem , nigdy nie miałam kosmetyków oryginalnych mac więc nie mogę nic powiedzieć o tym porównaniu
cienie sleek występują w różnych paletkach kolorystycznych
polecam acid na lato- mocne neonowe kolory

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-08-01, 00:46 

ja Sllek Oh So Specjal i jest genialna, szkoda że tak mało wydajna.

Donau 
Początkująca

Wysłany: 2011-09-10, 19:22 LAURA MERCIER - Silk Creme Foundation + Foundation Primer

Zestaw Silk Creme Foundation + Foundation Primer to mój hit 2010/2011! Polecam każdej dziewczynie, która walczy z rumieńcami. Podkład świetnie tuszuje. Utrzymuje się cały dzień. Produkty są bardzo wydajne! Dziewczyny warto wydać kasę!

andzias76 
Początkująca

Wysłany: 2011-09-12, 15:53 

Hej,
Ja od lat już poszukuję dobrego kosmetyku, który poradzi sobie z moimi syfkami na dłuższą metę, a nie "na chwilę". Od około 2 miesięcy używam "nowości", którą wyszukałam w aptece - mianowicie kosmetyków do buzi serii NovaClear - najpierw kupiłam preparat punktowy, tydzień później płyn do mycia twarzy. Muszę powiedzieć, że póki co czuję jakbym miała "nowy rodzaj cery" :) Przez te dwa miesiące może z 3 razy coś mi niespodziewanie wyskoczyło - raz na czole, dwa razy na brodzie. Cieszę się ogromnie, że zaryzykowałam kolejny raz, bo już naprawdę szukam czegoś skutecznego od lat, póki co nie chcę zapeszać, ale jest OK :)
Ostatnio widziałam na FB, że ruszyli ze swoją stroną i można dostać próbkę i "nie ryzykować ;)

wera_wawa86 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-13, 09:32 

Moim odkryciem roku sa kosmetyki bed head :) kupuje na Splendore pl czesto rozne, niezbyt dostpene w Polsce kosmetyki i raz natrafilam wlasnie na bed head'a i jestem mega zadawolona :) najbardziej z rekonstruktora to zniszczonych blond wlosow i pianki super prostujacej :) bardzo polecam:)

drimmka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-16, 12:34 

Moje odkrycie roku, to ziemia egipska BIKOR. Zdecydowanie i bez wątpliwości.:) Choć obawiałam się jej na początku, bo mam dość jasną karnację, a w pudełku wyglądała na ciemną, ale to kwestia wprawy przy jej nakładaniu.

jadzia1111 
Początkująca

Wysłany: 2011-09-19, 10:36 Moje odkrycie to vaniliowy olejek do kąpieli Joanna :))))

Świetny olejek! Wspaniale nawilża, pachnie i relaksuje... Jeśli chodzi o kąpiel, to nic lepszego do tej pory nie znalazłam:) :lol:

Veronique24 
Użytkowniczka
www.promesse.pl

Wysłany: 2011-09-23, 11:19 

Moim odkryciem jest woda perfumowana Diesel Loverdose oraz tusz do rzęs Clinique High Mascara (idealny dla delikatnych oczy i dla osób noszących soczewki). Zapach przepiękny, kwiatowy, uwodzicielski. Tusz do rzęs dzięki elastycznej szczoteczce doskonale podkręca rzęsy.

Odpowiedz do tematu