a moim odkryciem są cienie angielskiej firmy sleek
niektórzy porównują jakość z mac-iem , nigdy nie miałam kosmetyków oryginalnych mac więc nie mogę nic powiedzieć o tym porównaniu
cienie sleek występują w różnych paletkach kolorystycznych
polecam acid na lato- mocne neonowe kolory
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
ja Sllek Oh So Specjal i jest genialna, szkoda że tak mało wydajna.
Wysłany: 2011-09-10, 19:22
LAURA MERCIER - Silk Creme Foundation + Foundation Primer
Zestaw Silk Creme Foundation + Foundation Primer to mój hit 2010/2011! Polecam każdej dziewczynie, która walczy z rumieńcami. Podkład świetnie tuszuje. Utrzymuje się cały dzień. Produkty są bardzo wydajne! Dziewczyny warto wydać kasę!
andzias76 Początkująca
Wysłany: 2011-09-12, 15:53
Hej,
Ja od lat już poszukuję dobrego kosmetyku, który poradzi sobie z moimi syfkami na dłuższą metę, a nie "na chwilę". Od około 2 miesięcy używam "nowości", którą wyszukałam w aptece - mianowicie kosmetyków do buzi serii NovaClear - najpierw kupiłam preparat punktowy, tydzień później płyn do mycia twarzy. Muszę powiedzieć, że póki co czuję jakbym miała "nowy rodzaj cery" :) Przez te dwa miesiące może z 3 razy coś mi niespodziewanie wyskoczyło - raz na czole, dwa razy na brodzie. Cieszę się ogromnie, że zaryzykowałam kolejny raz, bo już naprawdę szukam czegoś skutecznego od lat, póki co nie chcę zapeszać, ale jest OK :)
Ostatnio widziałam na FB, że ruszyli ze swoją stroną i można dostać próbkę i "nie ryzykować ;)
_________________ :)
wera_wawa86 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-13, 09:32
Moim odkryciem roku sa kosmetyki bed head :) kupuje na Splendore pl czesto rozne, niezbyt dostpene w Polsce kosmetyki i raz natrafilam wlasnie na bed head'a i jestem mega zadawolona :) najbardziej z rekonstruktora to zniszczonych blond wlosow i pianki super prostujacej :) bardzo polecam:)
Moje odkrycie roku, to ziemia egipska BIKOR. Zdecydowanie i bez wątpliwości.:) Choć obawiałam się jej na początku, bo mam dość jasną karnację, a w pudełku wyglądała na ciemną, ale to kwestia wprawy przy jej nakładaniu.
Moim odkryciem jest woda perfumowana Diesel Loverdose oraz tusz do rzęs Clinique High Mascara (idealny dla delikatnych oczy i dla osób noszących soczewki). Zapach przepiękny, kwiatowy, uwodzicielski. Tusz do rzęs dzięki elastycznej szczoteczce doskonale podkręca rzęsy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum