Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-25, 17:34
Też kiedyś doznałam urazu kolana, na całe szczęście nie było to nic poważnego, no ale wiadomo ćwiczenia robią swoje i ból od czasu do czasu powracał :/ póki co mam przerwę od ćwiczeń i ból również ustąpił, nie wiem co będzie po powrocie ...
Paulinaa napisał/a:
krem koński/maść końską.
Już kilka osób mi o tej maści wspominało, jednak mam nadzieję, że nie będzie mi potrzeba :)
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-11-30, 16:08
Dobrze jest się po prostu zabezpieczyć i wcześniej zadbać o odpowiedni strój do ćwiczeń, który uchroni nas od kontuzji. Kupiłam sobie jakiś czas temu opaski ochronne i to uchroniło mnie przed poważnym urazem. Duży wybór profesjonalnych ubrań i akcesoriów sportowych maja na tanisport.pl. Polecam.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-12-02, 12:56
Andzik napisał/a:
Duży wybór profesjonalnych ubrań i akcesoriów sportowych maja na tanisport.pl. Polecam.
nie radzilabym kupowania takiego sprzetu przez internet. zwykle takie "opaski" sa produkowane pod konkretna kontuzje. nie znajac oznaczen takich "opasek" mozemy sobie tylko zaszkodzic, a dodatkowo przez internet nikt nam nie doradzi co dokladnie kupic. tego typu rzeczy radze kupowac tylko i wylacznie w sklepach ze sprzetem rehabilitacyjnym, gdzie zatrudniani sa technicy ortopedii badz rehabilitanci znajacy sie na rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum