Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: avon, konsultantki

Konsultantki Avon!
Autor Wiadomość
paulina230906 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-30, 11:25 Konsultantki Avon!

Witam! Poszukuję osób, które chciałyby zostać konsultantkami (konsultantami ) w firmie Avon. Ja jestem konsultantka od trzech lat i jestem bardzo zadowolona z tego co robię. Poza tym, że mam kontakt z różnymi osobami, to także pieniążki. Zarobek uzależniony jest od naszej sprzedaży i wynosi od 15 do 40 %, czyli nawet do 1200 zł przy jednym zamówieniu. Oprócz tego mamy dużo prezentów w postaci kosmetyków, próbek, oraz materiałów potrzebnych w sprzedaży. Są różnego rodzaju konkursy w których można wygrać cenne nagrody, wycieczki lub kosmetyki. Także kosmetyki dla konsultantek są tańsze. Więc jeżeli jesteś osobą która chce zarobić lub dorobić sobie dodatkowe pieniążki to zapraszam do skorzystania.
ZBIERAM RÓWNIEŻ ZAMÓWIENIA NA KOSMETYKI .

Katarzyna_J 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-02, 12:47 

Przepraszam że piszę to tutaj ale z tymi próbkami i materiałami pomocnymi w sprzedaży to nie jest wcale tak kolorowo jak piszesz. Jestem konsultantka od roku i wszystkie te rzeczy musze sobie sama kupic jak chce dac klientce nic nie dostaje za darmo.

Paulinaa 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-11-02, 12:49 

to prawda ... kiedys z tego co pamietam to probki byly za darmo, teraz zeby cokolwiek miec trzeba za to zwyczajnie zaplacic ;]

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-02, 12:55 

a można chyba dostać jeden katalog promujący za darmo przy odbiorze zamówienia, tak kiedyś było...

Katarzyna_J 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-02, 13:04 

No prosze cie a co to jest jeden katalog jak sie ma 15 klientow i kazdy chce na spokojnie sobie obejrzec?

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-02, 13:08 

oczywiście, ja wiem że nie da rady, bo kobieta lubi zabrać katalog do zacisza domowego, 5 razy obejrzeć , 3 razy skonsultować z mężem czy chłopakiem i dopiero zamówić, byłam konsultantką konsultantki więc wiem jak to jest, ale wiem też że jeden konsultantka dostawała za darmo, wkładkę z promocjami do tego jednego katalogu również, resztę kupowała ;-)

Katarzyna_J 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-02, 13:08 

powinna być jakaś promocja na te probki ze za 50 zl po 5 szt z kazdej probki, a jak nowosc wchodzi to powinni chociaz po 1 szt dawac za darmo, katalogi spoko niech beda platne, ale z ta cena 3 zl za katalog to juz przegiecie

[ Dodano: 2009-11-02, 13:12 ]
nie mowie juz o tym katalogu co dostajemy zawsze jeden nowy, bo przynajmniej mam jeden dla siebie z wszytskimi aktualnymi promocjami, ale formularze zamowien tez zlikwidowali a na nich sa przeciez kody z nr probek chociazby, mogliby chociaz umiescic taka liste na stronie avonu wtedy nie trzeba by go bylo zamawiac i wydawac kolejne 50 gr, bo jak sobei kazda konsultantka policzy tu 50 gr tam 1 zl to niezla sumka sie uzbiera

Paulinaa 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-11-02, 13:31 

fakt faktem avon jeszcze jakis czas temu bardziej dbal o konsultantki niz obecnie.

pati 
pati

Wysłany: 2009-11-02, 14:05 

"Dbanie o konsultantki?" hahahaha Bo się posikam ze śmiechu :D Avon i z konsultantek i z liderek sobie dosłownie "jaja robi"... Ci, co stoją wyżej, wystawiają na allegro np. perfumy po śmiesznych cenach :D o wiele tańszych, niż sprzedają liderkom i konsultantkom :D... A więc, podsumowując.... LIDERKA kupi taniej na allegro kosmetyk i sprzeda go drożej, niż jak kupi od AVONU (oczywiście po promocyjnej cenie dla LIDEREK)... Czyli zarabiają nawet na tych osobach, które pomagają im interes rozkręcić... Ogólnie nie mam nic do Avonu, bo niektóre kosmetyki mają fajne i perfumy. Ale nie będę nigdy konsultantką :)...

Na potwierdzenie moich słów? Wpiszcie sobie w allegro, np. Little black dress... Perfum wycofany ze sprzedaży 2 miesiące temu. Na allegro wciąż dostępny, za zaledwie UWAGA 21.99 :D (gdzie cena katalogowa to ok 39-49zł) Pozdrawiam

Paulinaa 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-11-02, 14:18 

oj Pati nie musisz mowic, sama kupuje kosmetyki z avonu na allegro bo tak taniej :-D mam nawet pare "sklepikow" ulubionych ktore maja kosmetyki za grosze ... ;]

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-02, 14:19 

Paulinko możesz mi podać linki tych sklepów na priv ;)

pati 
pati

Wysłany: 2009-11-02, 14:19 

Tak, ale nie wszyscy są uświadomieni :D Niektóre konsultantki po prostu nie wiedzą o tym :P może im się oczy otworzą :P

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-02, 14:21 

ja tez kupuję Avon na allegro za grosze i jestem zadowolona bardziej niż z czekania na zamówienie od konsultantki i płacenie za ten sam produkt 20 zł drożej :->

Paulinaa 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-11-02, 14:22 

towar nawet szybciej przyjdzie :D hehe

pati 
pati

Wysłany: 2009-11-02, 14:23 

Heh, otóż to... I o tym przekręcie też dowiedziałam się niedawno.... Jakieś 4 miesiące temu...

Odpowiedz do tematu