Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: avon, konsultantki

Konsultantki Avon!
Autor Wiadomość
Margarita 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-12-07, 02:53 

Jest tam zakładka - "Centra obsługi konsultantek" ale najbliżej mnie to tylko w Warszawie ;-(

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Wysłany: 2009-12-07, 17:00 

Jak chcesz być konsultantką to zapisz się, zamówienie 150zł to nie jest dużo, ni musisz też zamawiać co katalog.
Ja zamawiam tylko dla najbliższych i robię zamówienie z koleżanką, w jednym katalogu ja zamawiam, w kolejnym ona.
150zł to zamówienie od 3-4 osób, które zamówią najtańsze produkty.

fmgrouopslask 
Początkująca
Perfumy FM 90% taniej

Wysłany: 2011-04-01, 21:53 

Moim zdaniem rynek jest przesycony poza tym nie podobają mi się zasady jak równie wynagrodzenie (ale to już jest sprawa firmy)
Ponad to bardzo wiele osób jest uczulone na kosmetyki Avonu (ja sam wydałem na dermatologów dziesięć razy tyle co wydałem w Avonie)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-04-01, 22:24 

A ja lubię te kosmetyki, naprawdę:) i mnie nie uczulają. Równie dobrze może uczulać kosmetyk każdej innej firmy, mnie np uczulil kiedys krem Vichy. A z Avonu jeszcze nic.

kari 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-04, 12:03 

Ja kiedyś była hostessą avon a potem podziękował mi szef i więcej nie chciał mnie. :roll:

Tyneczka 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-15, 16:30 

Nie wiem jak jest w Avonie, chociaż miałam styczność z lakierami do paznokci i kolory są świetne. Najgorszą sprawą jest to, że trzeba coś zamówić, w Oriflamie zamawiam kiedy chcę i ile chcę. Nie potrzebuję mieć w każdym katalogu zamówienia. A jeżeli nie mamy zamówień za 100 punktów to przesyłka owszem jest płatna 8zł lub możemy zamówić produkt z takiej specjalnej listy, która nas zwalnia od płacenia za przesyłkę, ale wydaje mi się, że to nie jest aż tak dużo. Dodatkowo nie wiem jak jest w Avonie, ale Oriflame mniej więcej dostarcza zamówienia od 2-5/6dni. Jestem zadowolona z obu firm, ale jestem w Klubie Oriflame, który daje mi 23% zniżki na każdy produkt, więc kupuję w tej firmie.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-04-16, 14:55 

Jak nie wiesz jak jest w Avonie to po co się wypowiadasz i wprowadzasz ludzi w błąd :D? Nie trzeba zamawiać w każdym katalogu, na paczkę czeka się 2 dni, jeśli zamawia się za 150zł to wysyłka za darmo, jeśli mniej to kurier 6,90. Zniżka 15% przy zamówieniu do 150zł, 25% jeśli zamawiamy 150-500zł itd, zniżka jest do 40%. Byłam konsultantką w obu firmach i Avon ma o wiele lepsze warunki, zresztą Avon ma tańsze produkty i ludzie chętniej je kupują, jest też więcej programów lojalnościowych, których warunki łatwo jest spełnić. I Avon nie oszukuje że ma naturalne produkty i to dla mnie największy plus:) że nie okłamują klientów.

milena935 
Początkująca

Wysłany: 2011-09-05, 22:04 

Zarobki w Avonie, są na prawdę różne, kiedyś się w to bawiłam ,ale przestałam. Bardzo dużo zależy od kosztów zakupów :)

Odpowiedz do tematu