mam problem musze napisac konspekt, a nim umiesciec zabieg sonoforezt, ultradziwekow , pomozcie! czy musze uzyc samego zelu czy moge zrobic to na jakiejs ampulce?
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2010-03-04, 17:00
to zalezy czy zabieg ma byc np antycellulitowym zabiegiem, jesli tam proponowalabym ampulke, wykorzystujac ultradzwieki.
zaczynalabym od peelingu [np nagietkowy], po zmyciu peeligu nakladamy ampulke z uzyciem ultradzwiekow, mozemy ogrzac organizm za pomoca koca termicznego czy kapsuly, nastepnie krem na retinolu i mamy prosty zabieg antycellulitowy ;]
mam problem musze napisac konspekt, a nim umiesciec zabieg sonoforezt, ultradziwekow , pomozcie! czy musze uzyc samego zelu czy moge zrobic to na jakiejs ampulce?
JESLI DOBRZE ZROZUMIAŁAM TWOJE PYTANIE TO MASZ OPISAĆ 2 ZABIEGI JEDEN Z WYKORZYSTANIEM ULTRADŹWIĘKÓW A DRUGI SONOFOREZE
MOŻLIWOŚCI JEST WIELE TO ZALEŻY NA JAKĄ CERĘ MA BYĆ TEN ZABIEG
NP. NAJPIERW MOŻESZ ZROBIĆ PILING KAWITACYJNY POTEM WTŁOCZYĆ JAKĄŚ AMPUŁKĘ NAP. O DZIAŁANIU NAWILŻAJĄCYM LUB ANTYBAKTERYJNYM ALBO MOŻESZ WTŁOCZYĆ JAKĄŚ ŻELOWĄ MASKĘ NP. aLGOWĄ
NA KONIEC MASKA ALGOWA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum