Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fitness, komplet

Komplet na fitness
Autor Wiadomość
mandarynka07 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-22, 15:41 Komplet na fitness

Niedługo zaczynam zajęcia fitness i poszukuję odpowiedniego stroju sportowego, najlepiej spodnie i top, żeby był z materiału przepuszczającego powietrze, ale nie zwykłej bawełny no i przede wszystkim dobrego i trwałego. Jak macie też jakieś modele butów do fitnessu to bardzo proszę o foty :-)

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-09-22, 18:48 

Najlepiej iść do sportowego sklepu :) na pewno coś kupisz.

mandarynka07 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-23, 11:08 

Problem polega na tym że byłam już, ale nic mi się nie podoba... Spodnie które mierzyłam poszerzają sylwetkę, bluzki nie utrzymują odpowiednio biustu (zależy mi na wbudowanym staniku), materiał często tez pozostawia wiele do życzenia... a muszę mieć ten komplet jak najszybciej:(

NineczkA 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-09-23, 14:17 

Na fitness powinnaś mieć strój wygodny i podtrzymujący biust, mogę polecić Ci coś z reeboka bo sama mam i jestem zadowolona - mają dobre materiały, przepuszczające powietrze i odprowadzające wilgoć, bezszwowe i topy z wbudowanym stanikiem podtrzymującym. Ze sportowych ciuchów najbardziej mi się podobały, dlatego kupiłam. Trochę kosztują, ale warto będą Ci służyć długo.

Z butami niestety nie pomogę bo sama mam problem jakie kupić :-|

mandarynka07 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-24, 10:35 

A jaki masz model? Możesz wkleić link lub fotkę? Z butami mam generalnie przechlapane, bo mam takie stopy, że łatwo się obcierają od złego obuwia, robią burchle itp...

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-09-24, 21:55 

mandarynka07, jak buty obcierają to wypróbuj taki specjalny kremik/maść! Jest coś takiego [firmy Compeed - sztyft przeciw pęcherzom], a sama mam problem z butami, bo prawie wszystkie mnie obcierają :-/

fanaberia 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-28, 16:43 

są buty z takim systemem bezszwowym dzięki któremu nie obciera się stóp,
ja mam takie do biegania ale są też buty na fitness z tym systemem
zaraz Ci poszukam i wkleję :-D
o mam system nazywa się Smoothfit i mają go np te buty na fitness
http://www.reebok.com/PL/...ticleId=R875264
poczytaj i poszukaj z tym systemem butów :->

mandarynka07 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-30, 13:15 

Dzięki, na pewno sprawdzę te buty, tym bardziej, że komplet do fitnessu też kupiłam z On the move Reeboka:) Nie widziałam ich jeszcze w sklepach(albo źle patrzyłam;)) ale jutro się wybiorę na poszukiwania:)
Stopy smaruję specjalna maścią, ale dobre buty to i tak dla nich niezbędna podstawa...:(

kamcia_18 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-10-03, 12:42 

Ja bym Tobie poleciła stroje Gatta Active do fitnesu. Ostatnio u nich wyszła fajna kolekcja :).

syska 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-10-06, 09:07 

Ten fuksjowy topik cudny!! A co do butów, to na fitness czy siłownie dobrze się sprawdzają Nike. Ja mam model Wmns AirButrfli 2 LO Lea i nie obdzierały mnie, nawet na początku używania, kiedy się stopa dostosowywała. Bardzo wygodne. Na tanisport.pl są na promocji, jakby ktoś był zainteresowany.

zielonoczarna 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-09, 14:12 

Ja się w strój sportowy zaopatrzyłam na centersport.pl. Maja markowe ciuchy w dobrych cenach i często zdarzają się promocje :) Mój zestaw:

A jeśli chodzi o buty, to noszę nike :) Wygodne i ładne ;)

piekna 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-12-08, 12:01 

hej, ja mam bluzeczkę reeboka z kolekcji OnThe Move, chodzę w niej na siłownię, nic mnie nie uwiera, jest dobrze dopasowana, więc nic się nie zsuwa, fajny materiał, no i wyglądam w niej całkiem fajnie i widzę jak płeć męska na mnie zerka ;-)

[ Dodano: 2009-12-10, 10:10 ]
ten zielony fajny kolorek, ja za to mam taką czerwoną, prawda, że sexy?

monis_23 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-01-27, 13:24 

ooo ja mam taką bluzeczką tylko białą, chodzę w niej na pilates a także i na codzień, jeszcze dresy muszę kupić z tego materiału, ale ogólnie są super

missbutterfly 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-03-23, 13:37 

Wiesz jeśli chcesz wybrać ubrania na fitness to przede wszystkim zwróć uwagę na to, żeby było ono wygodne, bo dla mnie podczas uprawiania sportu najważniejsza jest właśnie wygoda. A drugim ważnym czynnikiem, który jest dla mnie dość istotny podczas takich zakupów jest to, żeby ubrania te były wykonane z odpowiednich materiałów. Bo nie ma nic gorszego niż nie oddychające ubrania.

Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-25, 17:07 

Jeśli chodzi o spodnie, to moim zdanie najlepsze są spodnie nike. Bardzo lubię tą firmę. Mają porządny materiał, nie widać na nich potu, oddychają i nie przeszkadzają w ćwiczeniach. Co do koszulki to unikam takich z dekoltem, bo mam duży biust. Wolę obcisły t-shirt. Co do butów to cenię wiele marek. Obecnie mam new balance, dokładnie takie. Są swietne, wygodne i nie obcierają. To buty biegowe.

Odpowiedz do tematu