Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kompleksowy, test, zdrowia

Kompleksowy test zdrowia
Autor Wiadomość
klara1975 
Początkująca

Wysłany: 2010-05-19, 22:50 Kompleksowy test zdrowia

Trafiłam w necie fajny test zdrowia. Taki, który rzeczywiście dał mi odpowiedzi na pytania, które zadaję sobie wielokrotnie choćby w drodze do pracy. Wykonałam ich wcześniej kilka i wszystkie były słabe, albo bardzo słabe. Test nazywa się Kompleksowy Test Zdrowia i jest super, a uzyskaniu rezultat pokazuje, że na pewno nie przygotowywała go grupa amatorów ze skryptami z medycyny w rękach. Pytanie tylko, czy mogę znaleźć coś podobnego za free, bo zapłaciłam 10 PLN???
KLARA

mrowcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-05-20, 15:19 

A gdzie taki test się znajduje ?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-05-20, 15:44 

Nie wiem czy o to chodzi, ale raz zrobiłam taki test i wyszło mi, że mam problemy zdrowotne choć odpowiedzi zaznaczałam pozytywne. Żeby się dowiedzieć więcej trzeba było wysłać smsa za ok 30zł :| czyli wszystko jasne..

UlaPlus 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-05-24, 11:47 

uuu dużo :)
Ale wpisałam w wyszukiwarkę i dużo takich testów za darmo jest, testy na zdrowie, kalkulator witamin, kalkulator BMI a tych ciążowych chyba najwięcej - ile powinnaś przytyć itp. :) wszystko darmo ;]

xuxus 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-08-09, 07:28 

oj lepiej takie testy odstawić na bok i pójśc do lekarza na badania i pogadać z nim o chemoprewencyjnych zachowaniach

ewelinaori 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-05-28, 20:10 

ja też chciałam sobie zrobić takowy test, ale na końcu wyskoczyła informacja o wyniku za kod smsa. Totalnie mnie to odstraszyło.

Odpowiedz do tematu