maggie-w Początkująca
Wysłany: 2010-08-18, 14:39
Kombajny kosmetyczne- wielofunkcyjne
Witam,
Czy pracowałyście w swoim salonie na urządzeniach giovani czy beautyspaexpert? Pilnie potrzebuję zakupić aparaturę do salonu i nie wiem na który się zdecydować? Proszę o radę.
Pozdrawiam
Leszek Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-24, 18:18
Witam , odradzam jakiekolwiek kombajny kosmetyczne ( jeśli coś służy do wszystkiego to.............) . Będziesz bardziej zadowolona jak kupisz wszystko poiedyńczo a wiem co piszę gdyż jestem dystrybutorem urządzeń kosmetycznych.
Pozdrawiam .
Jasne... Dla dystrybutora najlepsze urzadzenie to takie na którym jest najlepszy zysk , nie trzeba być matematykiem aby obliczyć że zakup urzadzeń kazdego z osobna to wydatek 4-5 razy wyzszy niz zakup kombajnu. A do tylu urzadzeń potrzebne sa stoliki i szafki a gdzie to można kupic? No jasne że u dystrybutora dobra rada :). Ja jednak wolę tańsze w zakupie kombajnu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum