kurde, znacie jakis naprawdę dobry podkład z drobinkami odbiajacymi światło? tak aby rozświetlić i tym samym podkreślić jasną karnację. a może inny sprawdzony w tym celu kosmetyk? ale nie do make-up'u wieczorowego, tylko tak na codzień..
chciałabym uzyskać efekt podobny jak przy codziennym makijażu modelek heh
vexgirl Stała bywalczyni narcystyczno - egocentryczna
Wysłany: 2011-01-15, 22:10
Re: Kolorowy kosmetyk rozświetlający?
buerliniii napisał/a:
kurde, znacie jakis naprawdę dobry podkład z drobinkami odbiajacymi światło? tak aby rozświetlić i tym samym podkreślić jasną karnację. a może inny sprawdzony w tym celu kosmetyk? ale nie do make-up'u wieczorowego, tylko tak na codzień..
chciałabym uzyskać efekt podobny jak przy codziennym makijażu modelek heh
Wiem, że swego czasu Rimmel miał taki podkład z drobinkami odbijającymi światło i wiem też, że był w jasnych kolorach. Ogólnie dziewczyny bardzo sobie go chwaliły. Natomiast ja dawno go nie widziałam i nie wiem czy nie został wycofany. Miał beżowo-różowe opakowanie.
Poza tym zainwestuj w rozświetlacze!
_________________ I'm one of those bad things that happen to good people...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-01-16, 14:34
Tak, ten z Rimmela jest fajny, sama go mam i nadal jest w sprzedaży :)
Jego nazwa Recover. Tylko ma jeden minus, kryje minimalne, toteż nadaje się do cery idealnej
hej, sprawdziłam ten recover, ale poszperałam jeszcze i bardziej przekonał mnie shimmer panstik max factora, zamówiłam i jest idealny także jak ktoś szuka rozświetlacza to polecam! w każdym razie dzięki dziewczęta za rady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum