Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-13, 20:42
Viperę mogę każdemu polecić, mam dużo kosmetyków tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Zresztą już wcześniej pisałam o poszczególnych kosmetykach...
Więc skoro nie widać różnicy to po co przepłacać
a czy znana Wam jest cena tej szminki Cream Color z Vipera na razie nie wychodze z domu bo choruję, ale może warto na nią zapolować, bo mam od jakichś dwóch tygodni zboczenie na szminki. czuję sie dzięki nim jak kobieta dorosła
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Wysłany: 2010-09-21, 18:28
Dostałam ostatnio od siostry Puder prasowany ożywiający cerę lekko brązujący z drobinkami srebra nr 502
Kolejny trafiony kosmetyk od Vipery
Używam go do konturowania rysów, nadaje się do tego idealnie. Ogromny plus za to, że tak długo utrzymuje się na twarzy, ładnie komponuje się z podkładem i pudrem
Spojrzałam sobie w sklepie internetowym Vipery cenę i tam jest cena 12.99 zł
Wysłany: 2010-09-21, 22:34
Wypróbuj, warto przetestować
Chciałabym się jeszcze pochwalić, że coraz więcej kobiet namawiam na kupowanie kosmetyków Vipery. Powinnam dostać za to medal od firmy
Ja to powinnam dostac od firmy testery produktów za to że kupuję teraz tylko u nich kolorów, a dodatkowo namawiam siostrę i koleżanki do zakupów
Zapraszam do wspolpracy
[ Dodano: 2010-09-29, 21:29 ]
Kupiłam dzisiaj fixer do cieni firmy Vipera i jest identyczny jak płyn Dureline a dokładnie o połowę tańszy! Fixer nakładamy na powiekę, czekamy az wyschnie i malujemy. Dodaję zdjęcie testu na ręce. Cena to 9,95zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum