Witam, podsyłam Wam, moje drogie, kolejny temat do poczytania o Viperze :). Oto kilka produktów, które ostatnio otrzymałam:
Pudry z serii “Fashion Powder” - dla każdego rodzaju cery
wygładzenie i dyskretny retusz karnacji
Pudry z serii „Fashion Powder” zawierają składniki nawilżające, witaminę E, która chroni przed wolnymi rodnikami, mikę, która nadaje poślizg, jedwabistość, lepszą przyczepność, filtry UV chroniące przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych.
Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem.
* Wielofunkcyjny, Brązujący, ze złotymi drobinkami
zapewnia kunsztowne wykończenie makijażu. Pozwala też na korygowanie rysów twarzy poprzez przyciemnianie jej wydatnych fragmentów
* Matujący, Transparentny
idealnie dopasowuje się do każdej karnacji, utrwala makijaż, równomiernie matuje cerę, drobne zmarszczki i rozszerzone pory stają się mniej widoczne
* Rozświetlający, Transparentny
pastelowe barwy, subtelność transparentności, połyskujący pyłek - stanowią o walorach tego kosmetyku. Cera promienieje odmładzającym blaskiem
* Lekko Koloryzujące
utrzymane w twarzowej kolorystyce, ujednolicają koloryt dojrzałej skóry bez podkreślania zmarszczek. Jedwabista tekstura umożliwia nienaganne wtopienie się pudru w skórę
Moja opinia:
Jeśli chodzi o te puderki, posiadam brązujący z drobinkami i transparenty matujący. Ten pierwszy ma śliczne, połyskujące drobinki, które bardzo ładnie uwydatniają kształty twarzy. Świetnie nadaje się do uwypuklenia kości policzkowych, czoła i brody. Ma piękny zapach i dobrą konsystencję. Puder matujący...Prawdę powiedziawszy jest to jeden z niewielu pudrów, który tak dobrze matuje. Najważniejsze - nie zostawia smug i nie tworzy efektu maski. Genialnie nadaje się do poprawek w ciągu dnia, jest doskonały dla cery tłustej i mieszanej. Nadaje skórze naturalny odcień. Polecam z czystym sumieniem.
Puder z serii “Cashmere Veil” – udoskonalona kolorystyka dla Twojej karnacji
Mineralizowany Puder Prasowany z lusterkiem w modnym opakowaniu w stylu Art Deco
Wyróżniony Nagrodą Laur Konsumenta.
Puder z serii „Cashmere Veil” zawiera składniki mineralne oraz filtry UV. Stylizuje i wyrównuje karnację, profesjonalnie tuszuje niedoskonałości. Zapewnia efektowne wykończenie makijażu oraz aksamitną gładkość cery.
* Brązujący, Wielofunkcyjny ze złocistym blaskiem – 701
nadaje lekki odcień opalonej skóry, umożliwia delikatną korektę rysów twarzy poprzez przyciemnianie jej wydatnych fragmentów, a zastosowany przy kościach policzkowych, korzystnie dla urody rzeźbi twarz
* Brązujący, Ożywiający Cerę z drobinkami srebra - 702
migotliwe srebrne drobinki wzmacniają efekt optycznego odmłodzenia, zastosowane na czubku nosa i brody, między brwiami, na skroniach - w jednej chwili odświeżają najbardziej zmęczoną i poszarzałą cerę
* Transparentny, Matujący, uniwersalny, lekki – 703
doskonale dopasowuje się do każdej cery, matowi nieestetyczne świecenie się skóry, nie kolorując utrwala makijaż, a nawet wielokrotnie nakładany, nie odkłada się na skórze
* Rozświetlający Cerę, Transparentny z odmładzającymi drobinkami – 709
rozpraszając światło optycznie niweluje niedoskonałości skóry, a tym samym ukrywa zmarszczki, polecany szczególnie w przypadku cer suchych, zmęczonych, poszarzałych oraz jako antidotum na oznaki starzenia się skóry – karnacja lekko błyszcząca wygląda zdrowiej i sprawia wrażenie bardziej napiętej
* Lekko Koloryzujące dla każdej cery – 705, 706, 707 i 710
niezauważalnie nadają twarzy odpowiedni odcień, ujednolicają karnację, występują w czterech atrakcyjnych kolorach: miodowy, naturalny, kremowy, karmelowy
Moja opinia:
Obecnie mam puder LEKKO KOLORYZUJĄCY KARMELOWY :). Jest to mój nr 1 :) Uwielbiam go. Jest ciepły, naturalny, nie zatyka porów, ma śliczny zapach i cudowne opakowanie. Naprawdę cieszę się, że miałam okazję go wypróbować. Na pewno znajdzie się w mojej kosmetyczce jeszcze nie raz :).
Eye Liner “Long Lasting” z serii “Art & Science”
węglowoczarny klasyk z technologicznie doskonałą końcówką malującą precyzyjne linie wokół oczu
Stylizowane, kompaktowe opakowanie Eye Linera jest poręczne i wspomaga precyzję malowania. Aplikując, kosmetyk należy trzymać horyzontalnie lub końcówką ku dołowi.
Staranne zakręcanie opakowania zapobiega wysychaniu produktu
Moja opinia:
Eyeliner spełnia wszystkie kryteria, których oczekujemy. Mianowicie - jest bardzo łatwy w aplikacji, pozwala na staranne wykonanie kresek, jest bardzo trwały, nie ściera się, ma odcień głębokiej czerni i nie wywołuje reakcji alergicznych. Śliczne jest również opakowanie - Vipera dba o każdy detal, urzeka ono barwnością i artyzmem :).
Błyszczyk „Small Giant” - zniewala „po kobiecemu”, czarem i urodą
Pozostawia usta nasycone barwą i rozedrganym blaskiem
W czasie zimowej niepogody, rozwesel swoje usta błyszczykiem Small Giant! Rozigrane iskierki sprawią, że Twoja aparycja zyska szałowy wygląd.
Nowoczesny, długi i mięciutki aplikator precyzyjnie naniesie błyszczyk.
Przepiękna gama wyraźnych kolorów, od zimnych różów przez beż, aż po soczystą czerwień, cudownie podkreśli Twoja urodę. Specjalnie wybrane składniki pielęgnujące będą odpowiednio dbały i nawilżały skórę.
Lśniące usta zawrócą niejednemu w głowie!
Moja opinia:
Bardzo dobry kosmetyk. Usta są lśniące i pełne blasku, tak, jak obiecuje producent. Ślicznie odbija światło, co daje niesamowity efekt. Pisałam już wiele o tym błyszczyku. Bardzo go lubię :). Chociaż przyznam, że za sprawą Vipery, ostatnio przerzuciłam się na pomadki :) Są genialne!
W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać - chętnie odpowiem :).
Moja siostra ma ten puder matujący, kosztuje 15zł, a w promocji można go dostać nawet za dychę. Dobrze matuje i na długo:)
Chciałam wczoraj kupić ten eyeliner, ale stwierdziłam że po co, bo mam już 2 czarne:P poza tym bałam się że będzie wysychał, albo robił blade kreski. Może się skuszę jak skończy mi się mój eyeliner w pisaku, mam z Maybelline i maluję sie nim już z 2 lata, nie wyschnął i maluje super. Z drugiej strony ten z Vipery jest o połowę tańszy! Pati, jak długo masz ten eyeliner?
Masz fixer do cieni Vipera?
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-10-01, 18:24
Ja pisałam o moich pudrach w innych tematach: transparentny i brązujący z drobinkami :)
Bardzo polecam je moim koleżankom, bo jestem przekonana o ich jakości.
Tak jak pati napisała, ten brązujący jest wprost idealny do modelowania rysów i zaznaczania konturów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum