Ogólnie to mam mnóstwo kolczyków od srebrnych,złotych po plastikowe kolorowe i wogóle...Jak widzę jakies fajne kolczyki to musze je mieć...To już NAŁÓG hehe
ja jestem fanką wszelkich kolczyków :D
najbardziej lubie duże! najlepiej srebrne albo brązowe lub zielone - to moje ulubione kolory...
a w ogole polecam strone Wylęgarnia.pl - tam pełno robionch ręcznie rzeczy... od kolczyków po ciuchy ;) ja już przestałam wchodzić chwilowo, bo wydaje tam prawie całą pensje ;) ale na prawdę waaartooo!
ja tez lubie kupowac kolczyki wogole bizuterie:-)
tylko, ze czesto gubie np. zapiecie od kolczyka, a najczesciej w zimie caly kolczyk ginie
nie mam okreslonego wzoru kolczykow czy innych rzeczy, zawsze kupuje to co mi sie aktualnie podoba
ja tez lubie kupowac kolczyki wogole bizuterie:-)
tylko, ze czesto gubie np. zapiecie od kolczyka, a najczesciej w zimie caly kolczyk ginie
nie mam okreslonego wzoru kolczykow czy innych rzeczy, zawsze kupuje to co mi sie aktualnie podoba
a w ogole myślałam, że tylko ja gubie maniakalnie kolczyki!!! w tę zimę jakieś trzy pary zdekompletowałam :( ...i też zastanawia mnie fakt, że właśnie zimą je gubie...szczególnie długie kolczyki! :]
[ Dodano: 2007-03-22, 16:41 ]
a w ogóle mam pytanie - czemu w moich postach nie wyświetlają się uśmieszki? ani w ogole żadne inne emotki...?
wiecie co może być przyczyną? może robie coś nie tak?
lubie zlote, srebrne ale najbardziej poprostu duze kolczyki, jakos tak w malych zapinanych zle sie czuje, tak jakbym goła byla hehe ojj stronka swietna
Ja lubie eleganckie, tylko srebrne. Nie podobaja mi sie- teraz takie modne- kiczowate kolczyki. Ostatnio jak bylam na zakupach w Factory we Wrocławiu wpadłam do outletu Apart- tam jest wlasnie bizuteria w moim stylu. Elegancka i subtelna
agussi te ostatnie dwie pary kolczyków są suuper :)
zgadza się :) mnie najbardziej odpowiadają 2 i 4, do noszenia do pracy.
Do drugiego mam łańcuch do kompletu a do 4 mam bransoletkę.
pozdr
Anais Początkująca
Wysłany: 2008-06-11, 17:37
Ja też mam już mnóstwo kolczyków. :) nie mogę się powstrzymać przed kupowaniem.. he he. odkryłam nowe miejsce, gdzie można znaleźć sporo fajnych kolczyków i innych dodatków.. To Sort Off na Powiślu, prawie vis a vis Mufki. chociaż w tym miesiącu już tam więcej nie idę... brak funduszy...
Ja ostatnio sobie kupiłam 3 pary kolczyków firmy Dublon - spodobały mi sie wzory z 2008 roku. Do tego stopnia że będe je miała u siebie w sklepie. Zapraszam juz od poniedziałku. Ja kupiłam m.in. duże okrągłę i czerwone - bo mam halo na wszystko co czerwone!
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Ja lubie długie kolczyki, zwłaszcza do zwiazanych wlosów, wygladaja super. Style rózne od cygańskich mocno ozdabianych,po srebrne o geometrycznej formie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum