Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kolczyki

Kolczyki
Autor Wiadomość
Bogusia 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-08, 10:44 

Cześć Dziewczyny :) Mam na imię Bogusia i jestem tutaj od niedawna. Podobnie jak Wy i chyba wszystkie kobiety kocham biżuterię i inne świecidełka:) Uwielbiam srebro, kamienie naturalne, minerały, ale lubię tez miedź i mosiądz. Robię sama kolczyki, naszyjniki, bransoletki, czasem pierścionki. Nie wiem jak się tutaj zamieszcza zdjęcia bo mogłabym kilka Wam pokazać. Mam swój sklep internetowy z moimi sreberkami, ale nie wiem czy mogę podać link :-( Jak miałybyście jakieś pytania to pytajcie :) - odpowiem :)

[ Dodano: 2009-10-08, 10:56 ]
Już wiem jak pokazać zdjęcie, nawet próbowałam to zrobić, ale na podglądzie wychodzą strasznie paskudne - szare, niewyraźne, właściwie czarno białe, a w rzeczywistości są dobrej jakości i w kolorze...

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-10-08, 17:21 

widzialam Twoją stronę z profilu, podobaja mi się kolczyki srebrne krople i ONYKS W OKSYDZIE - naszyjnik naprawdę super
- masz talent do tego.

Bogusia 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-09, 07:54 

bardzo mi miło, i dziękuje za miłe słowa:) Ja również odwiedziłam Twój blog. Nie miałam czasu "zaczytać" się głębiej ale gratuluję wydania książki i tak profesjonalnego podejścia do tego co robisz. To bardzo cenne :)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-10-09, 08:02 

Dzięki :-)

alekolczyki 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-29, 20:13 

Cześć Bogusiu! Jak widzę, jesteśmy koleżankami po fachu. Bardzo chętnie zerknę na Twoją stronę, ciekawa jestem Twoich "produkcji".
Joan, gratuluję wydania książki!!!

Odpowiedz do tematu