Cześć Dziewczyny :) Mam na imię Bogusia i jestem tutaj od niedawna. Podobnie jak Wy i chyba wszystkie kobiety kocham biżuterię i inne świecidełka:) Uwielbiam srebro, kamienie naturalne, minerały, ale lubię tez miedź i mosiądz. Robię sama kolczyki, naszyjniki, bransoletki, czasem pierścionki. Nie wiem jak się tutaj zamieszcza zdjęcia bo mogłabym kilka Wam pokazać. Mam swój sklep internetowy z moimi sreberkami, ale nie wiem czy mogę podać link :-( Jak miałybyście jakieś pytania to pytajcie :) - odpowiem :)
[ Dodano: 2009-10-08, 10:56 ]
Już wiem jak pokazać zdjęcie, nawet próbowałam to zrobić, ale na podglądzie wychodzą strasznie paskudne - szare, niewyraźne, właściwie czarno białe, a w rzeczywistości są dobrej jakości i w kolorze...
bardzo mi miło, i dziękuje za miłe słowa:) Ja również odwiedziłam Twój blog. Nie miałam czasu "zaczytać" się głębiej ale gratuluję wydania książki i tak profesjonalnego podejścia do tego co robisz. To bardzo cenne :)
Cześć Bogusiu! Jak widzę, jesteśmy koleżankami po fachu. Bardzo chętnie zerknę na Twoją stronę, ciekawa jestem Twoich "produkcji".
Joan, gratuluję wydania książki!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum