Nie boli.
Dziewczyny robią to same w domu, naostrzonym kolczykiem i nie mają żadnych powikłań:P
Chociaż.... Jak przebijalam u kosmetyczki to goilo się kilka tygodni i się babrało
(przebijane pistoletem)
Nie daj się przekłuć pistoletem, przebicie igłami jest bardziej higieniczne, a jesli chodzi o ból to nie jest źle.
Przed przekłuciem na pewno dostaniesz znieczulenie (posmarują ci ucho taką mascia :))
Pamiętaj żeby później codziennie miejsce przeklute przemyc delikatnie spirytusem.
Nie ma się czego bać, powodzenia:)
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-11, 11:40
Kiedyś głownie przebijało się pistoletami, teraz nie wiem czy bym się na niego zdecydowała, chyba lepiej igłą. Nie boli, co najwyżej poczujesz lekkie ukłucie :)
Daj znać jak w końcu się zdecydujesz :)
Wysłany: 2009-11-11, 14:00
a ja mialam pierszy raz przekluwane pistoletami...bylam b.mala ale bolalo a potem jak nie nosilam dluzszy czas to blonke ktora narosla mialam przebijana igla i juz obylo sie bez bolu
Ja miałam w uszach 4 dziurki i wszystkie przebijane pistoletem. Ostatnia przebijana była przed wczoraj na zajęciach praktycznych z kosmetologii i jakoś nic mi sie nie papra, ropa nie leci. Nie jestem za przebijaniem ucha igłą z tego względu, że to podwójny ból- najpierw przebicie ucha igłą później włożenie kolczyka który wcale nie musi tak od razu idealnie wejść, czasem trzeba się pomęczyć a poza tym krew i w ogóle to jest dopiero papranie. A przy przebijaniu pistoletem, zero krwi, ból jak uszczypnięcie, 2 sekundy i po strachu.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-11-16, 10:00
Agusia77 napisał/a:
A pistolety są niehigieniczne..
moze nie wkladajmy wszystkich pistoletow do jednego worka
sa salony kosmetyczne gdzie higiena jest na pierwszym miejscu, i mysle ze o wiele lepiej isc do gabinetu niz bawic sie igla w domu na wlasna reke, zwlaszcza gdy [a czesto tak jest] nie ma sie o przeklowaniu zielonego pojecia
DOKŁADNIE ŻADNA IGŁA TO BYŁY STARE METODY NASZYCH BABEK NA PYRE
WIADOMO TRZEBA PATRZEĆ CZY KOLCZYK JEST OTWIERANY JA UŻYWAM STERYLNYCH I MOJE KLIENTKI NIE NAŻEKAJA WSZYSTKO ŁADNIE SIĘ GOJI ALE BYWAJA I TAKIE KOSMETYCZKI KTÓRE NIE DBAJĄ O SWOJĄ HIGIENE A CO O DOPIERO W SALONIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum