przeczytałam właśnie, że pijecie herbatę zieloną na odchudzanie, ale ja polecam kawę z cykorii. Piję ją od jakiegoś czasu i efekty super. Bardzo dobra przemiana materii :) Mimo tego, że jem dużo słodyczy to nic nie tyję a wręcz przeciwnie
Piłam już wcześniej ale właśnie mam obok siebie gorący kubek z tą kawą to odpiszę. Jeśli lubicie inkę to polubicie i tę. Nie wiem czy są jakieś super efekty... to się okaże. Smakowo jak najbardziej mi odpowiada.
dobra jest też taka kawa dla osób, które nie moga pić zwykłej, bo mają za wysokie ciśnienie... może nie jest to ten sam smak, ale jak się doda sporo mleka to też może być :)
You Użytkowniczka
Wysłany: 2012-01-04, 18:39
A czy ta kawa, po prostu nazywa się♠ kawa z cykorii czy ma jakąś nazwę?? Bo ja jestem strasznym kawoszem a bym chętnie zwykłą kawę zamieniła na coś zdrowszego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum