ja się musiałam przestawić na Astrę, tę niskodrażniącą. gdyby koleżanka z mojego home town mi nie powiedziała o niej (a nie powiedziałaby mi, gdybym ja jej nie powiedziała o moim problemie) to byłoby kiepsko. na razie wrzoda nie wyhoduję najpewniej, choć wiem już, jak bym mu dała na imię i jaki kolor obroży zakupiła
ostatnio pokochałam herbatę zieloną jaśminową - napiłam się Irvinga od koleżanki a potem pobiegłam do Five o'clock po własną jaśminowy smak jest cudowny, szkoda, że wcześniej go nie odkryłam
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
dla mnie jest ok, oczywiście nie porównuję jej do fusiastej Tchibo Intensive ale i tak uważam, że jest w porządku. tylko dużo droższa w porównaniu do Tchibo. i bardzo dobrze, że nie uważam jej za wstrętną, gdyby tak było musiałabym zapewne zrezygnować z kawy a tego bym chyba nie zniosła
Wysłany: 2010-03-23, 16:01
Ostatnio mam fazę na zieloną herbatkę :D mmm i te przeciwutleniacze hihi :)
_________________ "Tylko ryzyko się liczy"
madziakot Coś już napisała
Wysłany: 2010-04-05, 12:59
ja rano piję kawę rozpuszczalną (bo jest słabsza) bez cukru z małą ilością mleka, wieczorem pije zieloną herbatę lekko posłodzoną koleżanka mi poleciła ją ponieważ mam problemy żołądkowe i musze powiedzieć bardzo dobrze działa :)
zielona herbata ma to do siebie że inaczej działa jak jest długo parzona a inaczej jak krótko :)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
koleżanka ostatnio wyhaczyła zbożową Delecta za 2,30 PLN, spróbowałam i odkupiłam od niej, bo jako jedyna kawa zbożowa naprawdę mi posmakowała co prawda tam jest napisane, że tą kawę się gotuje (ona jest w takich ziarenkach, nie jest rozpuszczalna), ale spróbowałyśmy zaparzaną jak każda inna kawa i po zamieszaniu i odczekaniu chwili, aż te ziarenka padną jest dobrze
Ja tam nie mam dylematu czy pic kawe czy herbate, bo po kawie zawsze boli mnie brzuch, czyli moj organizm zdecydowal za mnie :) za to herbata kazda, byle nie czarna ;)
_________________ a wiosna ciasno układa się wewnątrz mnie.. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum