wanna jest przyjemniejsza ale prysznic praktyczniejszy ;) najlepiej w domu miec dwie opcje :D
beta104 Początkująca
Wysłany: 2008-07-16, 15:22
Hej przed chwilą pisałam na innym poście o kulach kąpielowych. Extra nawilżają skórę, nawet balsamu nie trzeba później używać. Kula starczyla mi na 3 razy. Jak już w poprzednim poście pisałam zamówiłam ją w sklepie internetowym. Kupiłam ją przy okazji bo zamawiałam power pen na pryszcze bo miałam problem i tak wlaśnie poszperałam po sklepie i ta kula mi w oczy wpadła.
To miłe że ktoś jest zadowolony ze stosowanie kosmetyków z mojego sklepu. Ciesze sie jak czytam pozytywne komentarze. Dziękuje :) i zapraszam ponownie na zakupy!
Ja osobiście uwielbiam kąpiele. Do tego stopnia że ciągle szukam nowych przyjemności - produktów totalnie relaksujących itp. itd.
Teraz zakochałam sie w Pudrach Yima - no brak słów jak można sie odprężyć w takiej kąpieli. Znowu jestem nieskromna bo zapraszam do swojego sklepu. Ale nie wytrzymałabym gdybym nie miała tych pudrów w ofercie! :)
Yima Lazul - Yima Jade - Yima Thyst
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Na początku narzekałam strasznie jak miałam dzień w dzień wchodzić do gorącej wanny i leżeć bezczynnie... Potem się przeprowadziłam i teraz mam tylko prysznic... I baaaaaaardzo żałuję, że nie mam wanny tam można się jednak było zrelaksować i poleżeć, a tu? :/ nic tylko leci ta woda i leci... :/ w dodatku zimno jak się wychodzi :D :P Zdecydowanie jestem za wanną :)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
wszystko zalezy od tego ile mam czasu i na co mam ochote: jesli chce wieczorkiem sobie polezec w piance i przy swiecach i oddstresowac sie to wole wanne, ale w upalne dni w ciagu dnia zdecydowanie szybki chlodzacy prysznic :)
To zależy od czasu.Wiadomo rano się go ma mniej,więc prysznic i wtedy tylko żel pod prysznic i płyn do higieny intymnej.
Wieczorem zwykle już długa relaksująca kąpiel,wtedy to cała pielęgnacja;)
A najlepiej to romantyczna kąpiel z płcią przeciwną
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum