4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-03-24, 15:41
Dobrze wiedzieć że jest taka skuteczna odżywka,w dodatku nie droga wiec myślę że warto spróbować. Ktoś jeszcze zna jakieś produkty godne uwagi z tej firmy?
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-03-24, 21:11
4GreatHair napisał/a:
Też bardzo lubię tę odżywkę w sprayu, nie obciąża mi włosów, nie przetłuszcza a włosy są ładnie odżywione. Jak na razie nie znalazłam lepszej, chociaż nadal poszukuję.
Ja tak samo, kupiłam daawno temu i dopiero zużyłam połowę.
Jest idealna do rozczesywania moich poplątanych włosów. I dodatkowo odżywia :)
Jabłkowa Joanna to wyjątkowo udany szampon, który regularnie używam i efekty są świetne - zdecydowanie polecam! :)
_________________ Just staying alive!
4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-04-28, 15:04
Podobno dobry jest także Szampon Babuni właśnie z firmy Joanna,ale sam nigdy nie próbowałam. Bazuje na opinii koleżanek,nie pamiętam z jaką odżywką jest dokładnie.
Ja miałam kiedyś ten szampon babuni i nie byłam zadowolona. Włosy trudne do rozczesania, suche i jest bardzo mało wydajny. Ale lubię za to kosmetyki do stylizacji z Joanny, zwłaszcza mgiełkę stylizującą w sprayu.
Selective Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-27, 16:12
A mi ten szampon nawet pomógł,miło go wspominam i myślę że warto spróbować. To samo w przypadku jabłkowej Joanny,nie jest drogi a całkiem skuteczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum