Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-23, 11:41
Z tego co wiem to nosić się będą szarości i jego odcienie. Modne będą tzw. rurki właśnie w tym kolorze, buty na platformie i słupku z węższymi noskami, najlepiej skóra i zamsz
Ja jestem trochę załamana. Byłam wczoraj w galerii i kompletnie nic nie mogłam dla siebie znaleźć ;/ nawet NIC nie przymierzyłam! Chce kupić sobie kurtkę jesienną - jak nie trencz to skóra. I nic innego:(
_________________ szaro-buro
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-09-13, 12:26
UlaPlus też zawsze mam ten problem..!
ubrania w sklepach (nie mówię tu a bossach itp:)) nie trafiają w mój gust zupełnie.
czasem coś kupię, ale zawsze z trudem.
ratuję się krawcową, allegro i sklepami z tania odzieżą :)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Mi też nie podobają się ubrania, dostępne w sklepach, są takie kiczowate i oklepane Kupuję w lumpeksach, często są tam niezniszczone, modne firmówki, na Allegro też często coś znajdę, ale w sklepach na prawdę nic dla mnie nie ma.
Ja też szperam w lumpeksach, czasem niezłe cacka tam można wyniuchać i to ze znanymi metkami - za grosze :). Aktualnie szukam szarej kopertówki. W weekend zrobię sobie maraton. A ogólnie to jakoś w sklepach mi się nic nie podoba...Może dlatego, że widzę w tym samym co drugą osobę...
_________________ Prawdziwe piękno jest niewidoczne dla oczu ;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum