olimpia Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-23, 10:29
jedwabna pościel
Wybieram się wkrótce na wesele mojej ... cioci (jest koło 50 ). Chciałabym kupić jej coś bardzo ekskluzywnego i jakościowo bardzo dobrego. Znalazłam piękną jedwabną pościel i proszę Was o opinie. Czy sądzicie że to dobry wybór
.
Wygląda bardzo stylowo i dodatkowo jest antyalergiczna. Wiadomo trochę kosztuje, ale w końcu za luksus się płaci . Czy to odpowiedni wybór? A może zamiast pościeli jakaś narzuta, albo kocyk?
Pościel śliczna:) piękny wzór:)
jednak tak jak poprzedniczki uważam że żle śpi się w takiej poscieli, nie tylko dlatego ze ziębi ale też koldra wysuwa się z takiej poscieli.
Wysłany: 2009-10-31, 17:59
Moje drogie dziękuje Wam wszystkim za opinie. Wzięłam je pod uwagę i zdecydowałam się zamówić ją na gianniferrara.pl . Bardzo szybko dostarczyli i już mam ją w domciu. No cóż nie rozczarowałam się, jest naprawdę śliczna. Mam nadzieję że i ciocia będzie zachwycona. Pozdrawiam Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum