co sądzicie o tej akcji "od września dajemy za darmo" której twarzą (albo raczej pupą) jest dziewczyna w rozpiętych spodniach i rózowym gorsecie? gorszy was? śmieszy? intryguje? bo wśród moich znajomych zdanie jest podzielone. ow korz częściej kolegom się podoba niż koleżankom. czy faceci są jacyś bardziej tolerancyjni jeśli chodzi o takie rzeczy? czy my dziewczyny nie powinnyśmy trochę zluzować?
Oooo no jasne ze im sie podoba bardziej LOL w koncu facet to swinia:P i każdy podekst seksualny im sie podoba;) mnie z kolei to bawi bo ucieli jej glowe hehe moze z twarzy była nie wygledna;P
faceci...często chodzę jerozolimskimi (tam jest ten plakat na 4 piętra) i widzę te ich głupie miny jak widzą ten napis...ja na prawdę jestem tolerancyjna, ale trochę mi się nie podoba, że im się tak podoba
Jak dla mnie kobiety się upodlają w dzisiejszych czasach. Mężczyzna nigdy się nie posunie do tego stopnia. Bo męskie pośladki, to są tylko pokazane przy nawiązaniu do kulturystyki bądź jeśli chodzi o jakieś badania profilaktyczne dla mężczyzn, związane z ich intymną sferą. A nie oszukujmy się, gołe/półgołe BABY są wszędzie: potrafią nawet wypiąć dupsko do reklamy DACHÓWEK, NAPOJÓW, AUT i wszystkiego, wszystkiego innego. One są po prostu wszędzie. Dobrze, że nie mamy ich jeszcze na opakowaniach po majonezie... Dla mnie żenada. A tak narzeka się na facetów. Czego my oczekujemy od nich, skoro takie baby same się nie szanują.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
co sądzicie o tej akcji "od września dajemy za darmo" której twarzą (albo raczej pupą) jest dziewczyna w rozpiętych spodniach i rózowym gorsecie? gorszy was? śmieszy? intryguje? bo wśród moich znajomych zdanie jest podzielone. ow korz częściej kolegom się podoba niż koleżankom. czy faceci są jacyś bardziej tolerancyjni jeśli chodzi o takie rzeczy? czy my dziewczyny nie powinnyśmy trochę zluzować?
Osobiście jestem zgorszony. Reklama w dzisiejszych czasach jest równoznaczna z nagością. Firmy nie potrafią w inteligentny sposób przyciągnąć klientele. Zamiast tego płacą modelce za wypięcie dupska (przepraszam za język). Najgorsze są ogromne bilbordy z nagimi panienkami. Wyobraźcie sobie biedne kobiety odprowadzające dzieci do szkoły "Mamo, a czemu ta Pani ma gołą pupę?" ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum