Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: -gt, dzien, jeden, ponarzekajmy, roku, sobie

Jeden dzień w roku -> ponarzekajmy sobie:)
Autor Wiadomość
leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-11-16, 17:39 

a ja siedzę sama w domu, bo wczoraj się pogryzłam z kumpelą, bo umówiłam się z nią i innymi znajomymi na imprezę dzisiaj wieczorkiem a później zadzwoniłam, że nie mam się w co ubrać i nie mam ochoty nigdzie iść - no i się na mnie obraziła :-/ a mój chłopak jest w domu bo ma urodziny Mamusi. więc dziś mam samotny humor i siedzę sobie na forum i popijam batkę - i też jest ok ;-)

Darish:)

Wysłany: 2008-12-04, 17:06 

dzisiaj mialam przeterminowany bilet i kanar mnie zlapal...
:evil:

nie wiem czy placic czy nie....... dostala ktoras kiedys takiego mandatolca;p ... :?:

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2008-12-07, 14:01 

ja bym się kłóciła. ale trochę kiepawą masz sytuację. inaczej, gdyby złapał cię bez biletu, bo byś mogła powiedzieć, że zapomniałaś, potem wziąć kartę od kogoś, kto ma doładowany i powiedzieć, że miałaś, ale w domu. wtedy istniałoby 80% szans, że zwolniliby cię z kary i zabuliłabyś tylko opłatę manipulacyjną.

a ile dostałaś tego mandatu :?:

Wysłany: 2008-12-08, 17:48 

hehe 70zl do zaplaty w 7 dni bo potem wzrosnie do 100% kary to bedzie 100zl ;)
ale dzis juz zalatwilam to ;) bilet i tak musialam kupic do pracy, takze poszlam z miesiecznym do dyrektora, powiedzialam ze to bylo przeocznie;)
on zadzwonil do kanara i sie zapytal jak tam sprawa dodajac "pani tak ladnie sie usmiecha to moze jej anulujemy mandat?" i sie udalo ;) zabral mi go :))
mandat dostalam 4tego a bilet na caly miesiac 5tego wykupilam ;) wazny od 01.12 do 31.12 :) i juz :D pozatym bilet 60zl kosztowal a mandat 70 heheh to wogole lepiej sie oplaca kupic i jezdzic za darmo niz im zaplacic ten mandat;)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-01-03, 20:18 

kurczę, a ja mam niepodbitą legitkę studencką, bo czekam tylko, aż pozowlą mi zaliczyć niezdany egzamin i nie chodze na zajęcia, więc nie chce mi się jechać rano do budy, żeby ją podbić. jak myślicie, czy w takich przypadkach wożenie ze sobą indeksu i okazanie go zamiast legitymacji na coś się zda :?:

a odnośnie narzekania - nieszczęśliwie się zakochałam :-/

Naomi

Wysłany: 2009-01-04, 21:15 

dziś kończy się długi weekend :-x
i znów ostra harówa przez 2tyg. :-/

po za tym jutro musze oglądać te wszystkie ryje.. siedzieć z nimi 7h i wąchać ich smrody :evil:

jmagdaj 
Coś już napisała
Magda

Wysłany: 2009-01-06, 10:55 

:evil:
dziś miałam próbny test ... humanistyczny
nie zbyt dobrze mi poszło ale mogło być gorzej :roll:
a jutro matma :P życze sobie powodzenia haha :D
cieszcze sie że to próbne a nie końcowy bo by było nie zbyt ciekawie.
jestem w ogóle niewyspana bo pól nocy jakieś nieszczęsne lektury powtarzałam, formy, itp itd.
zdrzemne sie później a potem wzory, trójkąty, pierwiastki, procenty i zbyt dużo by wymieniać :shock:

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-01-06, 23:03 

mało kasy - ciągle mało... :-/

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-02-25, 18:53 

super... kumpel mi zepsuł całe urodziny.. Stwierdził, że nie przyjdzie,bo POKŁÓCIŁ SIĘ Z MOJĄ PRZYJACIÓŁKĄ. Pożarli się strasznie [obiektywnie mówię, że z jego winy], no ale mimo wszystko, nie żeby to były MOJE urodziny czy coś :-/ jeszcze stwierdził,że mi może wysłać prezent na naszej klasie. No normalnie, w życiu bym nie pomyślała, tym bardziej, że kiedyś był moim przyjacielem, ostatnio jakoś się to pokruszyło, bo on poszedł do liceum i mniej czasu, praktycznie brak :-/ Ale mimo wszystko, od tej strony go nie znałam.. jeszcze zachowywał się tak, jakby to było nic takiego, po prostu, jakby mu totalnie wisiało, czy ja mam te urodziny czy nie.. Nie wiem, jego wybór, ale poczułam się strasznie :-( a ostatnio już miałam taki świetny humor, a teraz się okazało, że tak naprawdę wcale nie wiem, kim są moje najbliższe osoby.. Brat w ogóle mnie 'zdradził', obiecał nie mówić pewnej rzeczy a powiedział, do tego olał mnie przy swoich [lepszych :?: ] znajomych.. Ech.. sorry, że się tu tak żalę, ale naprawdę :-|

Wysłany: 2009-02-25, 19:31 

nocandygirl napisał/a:
Ech.. sorry, że się tu tak żalę, ale naprawdę :-|

od tego jest ten temat ;)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-02-26, 01:40 

Uuu no to nieciekawie nocandygirl. Ja kiedyś pokłóciłam się z kumplem przez głupotę mojej byłej przyjaciółki. Ona zrobiła coś i wtedy on myślał, że ja też brałam w tym udział i o 2 lata stuknie w maju jak nie gadamy ze sobą i udajemy, że się nie znamy ale wiesz wtedy trochę żałowałam teraz już nie. Jak jest głupi mówi się trudno, jego strata:)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-02-26, 14:06 

no niektórym ludziom nic nie wytłumaczysz :-/
i właśnie zazwyczaj idzie o jakąś głupotę, a potem to brnie tak daleko, że praktycznie niemożliwym jest się z tego wyplątać.

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-02-26, 14:14 

To fakt ale pamiętaj też, że każdy koniec jest początkiem czegoś nowego :)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-02-26, 17:07 

trzeba myśleć pozytywnie :mrgreen:
ja już olałam kolesia :roll:

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-02-27, 17:02 

No i bardzo dobrze!
Zgadzam się pozytywne myślenie jest jak najbardziej potrzebne ;)

[ Dodano: 2009-02-28, 21:10 ]
Po prostu mi smutno. Jakie to jest przykre kiedy Ci których bardzo kochamy nas ranią :( Świadomie czy nie to jest przykre i bardzo bolesne.

Odpowiedz do tematu