Mam pofarbowane włosy na orzechowy brąz farba z Naturii, chcialabym udac sie do fryzjera i zrobic sobie pasemka, tylko nie wiem jakie, myślalam o jakims blondzie np miodowym. Moj typ urody to lato.
_________________ Damn right Im good in bed... i can sleep for hours!;)
Pewnie, ze tak:) tylko jeszcze nie wiem kiedy sie zdecyduje:) bo jak narazie to jestem pochlonieta poszukiwaniem prostownicy ale tak mysle sobie,ze jesienia zrobie, jesli zrobie wogole bo mam tysiac pomyslow na minute ale jesli zrobie to napewno dam wam znac dzieki za rady:-)
_________________ Damn right Im good in bed... i can sleep for hours!;)
mi dzisiaj szczelili karmelowe pasemka zeby wlosy przyciemnic:P
a cudowna jest prostownica Babyliss ale kosztuje 320zl, przynajmniej fryzjerka tyle za nia dala ;) tez zamierzam na nia zbierac bo maja majaca 4lata za 30zl nie daje rady:DD
To pewnie fajne ci wyszły:D ja narazie co do prostownicy to tanszej poszukuje:-) w sumie to jest moja pierwsza prostownica heh mialam krotsze wlosy i przedtem nie była mi potrzebna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum