Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jakie, przeciwzmarszczkowe, serum, skuteczne, wybrac

Jakie wybrać skuteczne serum przeciwzmarszczkowe?
Autor Wiadomość
roxana38 
Początkująca

Wysłany: 2011-06-22, 09:27 Jakie wybrać skuteczne serum przeciwzmarszczkowe?

Witajcie Panie, co myślicie na temat skuteczności Serum Przeciwzmarszczkowego?
Coraz częściej słyszę czytam o pozytywnych ocenach, znacie coś godnego uwagi?
Będę wdzięczna za każdą pomoc, pozdrawiam.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-06-22, 11:50 

O jaką markę Ci chodzi?

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-06-24, 23:58 

Ja mam serum galenica ophycee. Cena jest dość wysoka, ale jestem z niego bardzo zadowolona. Najlepiej jest używać serum w połączeniu z kremem z tej samej serii.

Molik2008 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-28, 13:08 

A mozesz napisać ile kosztuje? Bo nie bardzo się orientuje,a sama nazwa jest mi dosyć znajoma,wiec fajnie byłoby znać szczegóły.

nina39 
Początkująca

Wysłany: 2011-06-28, 13:39 

Sama stosuje serum przeciwzmarszczkowe.
Dokładna nazwa CP Serum, poleciła mi znajoma, cofamyczas.com.
Efekty więcej niż pozytywne, zauważyłam że moja skóra jest bardziej jędrna i elastyczna. Dodatkowo poprawił się odcień skóry na twarzy, także jestem usatysfakcjonowana w pełni i mogę śmiało polecić! Powodzenia

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-06-29, 20:06 

Molik2008 napisał/a:
A mozesz napisać ile kosztuje? Bo nie bardzo się orientuje,a sama nazwa jest mi dosyć znajoma,wiec fajnie byłoby znać szczegóły.

100-130 zł ( w zależności od apteki). Na allegro można je też dostać czasem za 90 zł. Pojemność 30 ml, ale jest bardzo wydajne.

Myorganic 
Początkująca

Wysłany: 2011-06-30, 13:19 Re: Jakie wybrać skuteczne serum przeciwzmarszczkowe?

roxana38 napisał/a:

Jeżeli interesujesz się kosmetykami naturalnymi a nawet organicznymi, dodam od siebie że jest to pewna różnica pomiędzy jednym a drugim. To ja mogę polecić zakup kosmetyków marki La Claree - serum przeciwzmarszczkowe (radiance elixir) lub Lilas Blanc. jest dostępne w naszym sklepie myorganic wysyłka od ręki lub w stacjonarnych punktach. POZDR.

radiola73 
Początkująca

Wysłany: 2011-07-05, 15:49 

Zmieniam wpis aby był zgodny z regulaminem nowy jest poniżej
Ostatnio zmieniony przez radiola73 2011-07-06, 08:36, w całości zmieniany 1 raz  

Milka82 
Początkująca

Wysłany: 2011-07-05, 19:12 Re: Jakie wybrać skuteczne serum przeciwzmarszczkowe?

roxana38 napisał/a:

Zdecydowanie brytyjska firma Medik8, która specjalizuje się w walce z efektem starzenia. W chwili obecnej sięgnęłam sobie po czwarty kosmetyk z ich oferty. Fajnie dzialają a pomyśleć że byłam zdecydowana na botox :shock: brrrrrrrr
Nie polecam kupowania na eBayu - sporo problemów z otrzymaniem zakupionego produktu.
Natknęłam się przypadkiem na jedną polską stronkę, która przygotowuje się na przyjęcie tych kosmetyków. Zacieram ręce z radości bo nie będę musiała stawać na głowie by je dostać.
Jak chcecie mogę ujawnić adresik :)))

radiola73 
Początkująca

Wysłany: 2011-07-06, 08:31 

Witam

Ja stosuję Anti-RidesSerum firmy Essential Beauty, działa
podobnie jak botox, ale nie uczula i nie trzeba się kłóć. Jestem bardzo zadowolona i moi znajomi też. Duży plus że jest bardzo wydajny.

Pozdrawiam

moni.ada 
Coś już napisała
moni.ada

Wysłany: 2011-07-31, 00:08 

Uwielbiam wszelkie preparaty odżywcze:maseczki,serum w kremie,serum z ampułki itp.!
Teraz mam z polskiej firmy Apis.
Jest to seria do stosowania w gabinetach kosmetycznych,mocniejsza od tych sklepowych ,o czym się przekonałam po...1 zastosowaniu.
Godzinę z zegarkiem w ręku czułam "mrowienie" i " szpileczki" na twarzy,myślałam,że nie pójdę spać :mrgreen: .....bo to było przyjemne,po żadnym kremie czegoś podobnego nie czułam.Serum nazywa się:"Serum intensywnie nawilżające z arbuzem i melonem" seria Hydro Balance.Natomiast odradzam samodzielne dobieranie takich preparatów.Konieczna wcześniejsza konsultacja z zaufaną kosmetyczką lub kosmetologiem.
Najlepiej najpierw pójść na dobry zabieg do gabinetu ,a potem się na coś mocniejszego zdecydować do domu.

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-04, 17:53 

Produkty przeciwzmarszczkowe trzeba wybierać przede wszystkim na podstawie jakości. Polecam solidne kosmetyki, bo temat jest naprawdę poważny. Dobre kosmetyki w tym przypadku to na pewno:
GUAM Marine Crema Viso Rimpolpante
GUAM Microcellulaire ANTI-AGE
LEIM Profesjonalne Algi gumowa maska plastyczna

Te trzy pozycje polecam szczególnie. Masz jakieś pytania odnośnie nich?

afrodyta10 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-09, 14:15 

Witam, a ja szukam serum pod oczy. Czy ktoś mógłby mi coś polecić. Powiem, ze nie dysponuje dużym budżetem. Dziękuje

aurum12 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-23, 13:49 

słyszałam o czyms co nazywa się lip filler neoglisu, jednak cena to ok.120 zł. sama nie używałam, ale koleżanka sobie chwali bardzo, poza tym widać diametralna różnicę w jej wyglądzie od stosowania tego mazidła. zmarszczki w okolicy oczu zdecydowanie sie wygładziły, więc raczej na plus :)

Veronique24 
Użytkowniczka
www.promesse.pl

Wysłany: 2011-09-25, 19:51 Re: Jakie wybrać skuteczne serum przeciwzmarszczkowe?

roxana38 napisał/a:

Serum przeciwzmarszczkowe jest bardzo skuteczne.
Mogę polecić Ci znakomite serum Estee Lauder (kosmetyczka żyła blisko 100 lat i swą długowieczność oraz doskonały wygląd zawdzięczała swoim kremom) - Estee Lauder Perfecjonist lub Idealist. Pierwsze z nich to serum to twarzy, drugie do oczu. Skóra od razu jest wygładzona, rozświetlona, wygląda jak aksamit. Sama nie używam - kupiłam mamie i jest z tych kosmetyków niezmiernie zadowolona. ;-)

Odpowiedz do tematu