Witajcie Panie, co myślicie na temat skuteczności Serum Przeciwzmarszczkowego?
Coraz częściej słyszę czytam o pozytywnych ocenach, znacie coś godnego uwagi?
Będę wdzięczna za każdą pomoc, pozdrawiam.
Ja mam serum galenica ophycee. Cena jest dość wysoka, ale jestem z niego bardzo zadowolona. Najlepiej jest używać serum w połączeniu z kremem z tej samej serii.
Sama stosuje serum przeciwzmarszczkowe.
Dokładna nazwa CP Serum, poleciła mi znajoma, cofamyczas.com.
Efekty więcej niż pozytywne, zauważyłam że moja skóra jest bardziej jędrna i elastyczna. Dodatkowo poprawił się odcień skóry na twarzy, także jestem usatysfakcjonowana w pełni i mogę śmiało polecić! Powodzenia
Re: Jakie wybrać skuteczne serum przeciwzmarszczkowe?
roxana38 napisał/a:
Jeżeli interesujesz się kosmetykami naturalnymi a nawet organicznymi, dodam od siebie że jest to pewna różnica pomiędzy jednym a drugim. To ja mogę polecić zakup kosmetyków marki La Claree - serum przeciwzmarszczkowe (radiance elixir) lub Lilas Blanc. jest dostępne w naszym sklepie myorganic wysyłka od ręki lub w stacjonarnych punktach. POZDR.
radiola73 Początkująca
Wysłany: 2011-07-05, 15:49
Zmieniam wpis aby był zgodny z regulaminem nowy jest poniżej
Ostatnio zmieniony przez radiola73 2011-07-06, 08:36, w całości zmieniany 1 raz
roxana38 napisał/a:
Zdecydowanie brytyjska firma Medik8, która specjalizuje się w walce z efektem starzenia. W chwili obecnej sięgnęłam sobie po czwarty kosmetyk z ich oferty. Fajnie dzialają a pomyśleć że byłam zdecydowana na botox brrrrrrrr
Nie polecam kupowania na eBayu - sporo problemów z otrzymaniem zakupionego produktu.
Natknęłam się przypadkiem na jedną polską stronkę, która przygotowuje się na przyjęcie tych kosmetyków. Zacieram ręce z radości bo nie będę musiała stawać na głowie by je dostać.
Jak chcecie mogę ujawnić adresik :)))
radiola73 Początkująca
Wysłany: 2011-07-06, 08:31
Witam
Ja stosuję Anti-RidesSerum firmy Essential Beauty, działa
podobnie jak botox, ale nie uczula i nie trzeba się kłóć. Jestem bardzo zadowolona i moi znajomi też. Duży plus że jest bardzo wydajny.
Pozdrawiam
moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-07-31, 00:08
Uwielbiam wszelkie preparaty odżywcze:maseczki,serum w kremie,serum z ampułki itp.!
Teraz mam z polskiej firmy Apis.
Jest to seria do stosowania w gabinetach kosmetycznych,mocniejsza od tych sklepowych ,o czym się przekonałam po...1 zastosowaniu.
Godzinę z zegarkiem w ręku czułam "mrowienie" i " szpileczki" na twarzy,myślałam,że nie pójdę spać .....bo to było przyjemne,po żadnym kremie czegoś podobnego nie czułam.Serum nazywa się:"Serum intensywnie nawilżające z arbuzem i melonem" seria Hydro Balance.Natomiast odradzam samodzielne dobieranie takich preparatów.Konieczna wcześniejsza konsultacja z zaufaną kosmetyczką lub kosmetologiem.
Najlepiej najpierw pójść na dobry zabieg do gabinetu ,a potem się na coś mocniejszego zdecydować do domu.
Produkty przeciwzmarszczkowe trzeba wybierać przede wszystkim na podstawie jakości. Polecam solidne kosmetyki, bo temat jest naprawdę poważny. Dobre kosmetyki w tym przypadku to na pewno:
GUAM Marine Crema Viso Rimpolpante
GUAM Microcellulaire ANTI-AGE
LEIM Profesjonalne Algi gumowa maska plastyczna
Te trzy pozycje polecam szczególnie. Masz jakieś pytania odnośnie nich?
afrodyta10 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-09, 14:15
Witam, a ja szukam serum pod oczy. Czy ktoś mógłby mi coś polecić. Powiem, ze nie dysponuje dużym budżetem. Dziękuje
aurum12 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-23, 13:49
słyszałam o czyms co nazywa się lip filler neoglisu, jednak cena to ok.120 zł. sama nie używałam, ale koleżanka sobie chwali bardzo, poza tym widać diametralna różnicę w jej wyglądzie od stosowania tego mazidła. zmarszczki w okolicy oczu zdecydowanie sie wygładziły, więc raczej na plus :)
roxana38 napisał/a:
Serum przeciwzmarszczkowe jest bardzo skuteczne.
Mogę polecić Ci znakomite serum Estee Lauder (kosmetyczka żyła blisko 100 lat i swą długowieczność oraz doskonały wygląd zawdzięczała swoim kremom) - Estee Lauder Perfecjonist lub Idealist. Pierwsze z nich to serum to twarzy, drugie do oczu. Skóra od razu jest wygładzona, rozświetlona, wygląda jak aksamit. Sama nie używam - kupiłam mamie i jest z tych kosmetyków niezmiernie zadowolona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum