Molik2008 Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-28, 12:36
Jeżeli tak pisze to pewnie 2 razy w tygodniu,początkowo nie próbuj używać częściej i poczekaj na to czy w ogóle będzie jakiś efekt. To dosyć mocny szampon,wiec 2 razy powinno wystarczyć.
_________________ Molik2008- allegro.
Smoczyca Początkująca
Wysłany: 2011-08-21, 14:11
Jeśli problem z łupieżem jest mocno dotkliwy, to może być to łuszczyca. Wtedy polecam skorzystać z szamponu Clobex - dostępny w aptekach. Generalnie w ogóle środki z apteki są bardziej skuteczne niż te z drogerii.
Co do Nizoralu to tak 2 razy w tygodniu? Nie częściej? Tak niby pisze na ulotce...
Aga, ja stosowałam kiedyś przez kilka miesięcy bez przerwy po dwa-trzy razy w tygodniu. i potem jak przestałam to długi, długi czas nadal nie miałam łupieżu. ale ostatecznie wrócił.
ja teraz używam zamiennie: Ziaja rodzinny szampon do włosów z łupieżem // Garnier z olejkiem arganowym i żurawiną // Schauma ekstra owoc i witamina z granatem i jagodami goji + odżywkę Garnier z granatem i drożdżami piwnymi od czasu do czasu
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Ja używam szamponu 2w1 oliprox, bo akurat moja siostra dostała serię tych kosmetyków. Wypróbowałam i mi podpasował. Tylko ja mam dosyć suche włosy i chociaż faktycznie ta odżywka zawarta w szamponie ułatwia rozczesywanie włosów, to i tak na końcówki nakładam coś nawilżającego (np. serum z avonu, albo jedwab biosilk).
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-12-10, 15:37
zdecydowanie Pirolam, mojego wujka wyleczył z łupieżu :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum