Wraz z siostrą chcemy zrobić sobie wypad do SPA by uciec od rodzinnych obowiązków :) Czy możecie polecić gdzie warto pojechać, jak długi turnus wykupić i no jakie zabiegi najlepiej relaksują. Będę zobowiązana za każdą informację.
ja uważam, że warto wybrać się do jakiegoś fajnego spa na Mazurach wtedy można zakosztować świeżego , powietrza, wyciszyć się i w ogóle zrelaksować , ja lubię hotel Spa Głęboczek połozonego na pojezierzu brodnickim , gdzie wszytskie zabiegi sa oparte na winoterapii np. mozna wykapać sie w winie,a to uważam, za dużą nowość na polskim rynku
palmma Coś już napisała
Wysłany: 2012-03-27, 14:08
Ja byłam w Orbisie w Gdańsku, centrum spa super, bardzo profesjonalni masażyści. do tego sam hotel w łądnym miejscu, blisko plaży no i z dużym ogrodem jak ktoś np. chce pojechać z dzieckiem. my byliśmy bardzo zadowoleni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum