Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jakie, kosmetyki

Jakie kosmetyki?
Autor Wiadomość

patikaa

Wysłany: 2008-12-07, 13:41 Jakie kosmetyki?

Hej. ;-) no więc mam pytanie.. a mianowicie jakich kosmetyków używać do makjażu? Od nie dawna zaczęłam się malować.. tzn to nie jest takie malowanie ;-) Bo to tylko troche podkładu i błyszczyk.. Ale chciałabym wiedzieć jakich kosmetyków używać do takiego pełnego makjażu. Bo się w tym gubie i nie wiem. I chciałabym, żeby ten makijaż nie był taki wyrazisty. Powinien być lekki. Bo nie chce wyglądać jak plastikowa lala.. :-) I jeszcze jeśli byście mogły to powiedzcie jak go rozprowadzać itp. :-) Z góry dzięki :-) ;*

Darish:)

Wysłany: 2008-12-08, 17:54 

heh skro jestes z lubania to moze umowimy sie i Ci pokaze jak sie rozprowadza podklad :P:P
zreszta to jakich kosmetykow powinnas uzywac trzeba zadecydowac po dokananiu analizy stanu skory i sprawdzeniu jaki to jest typ ;)
wiesz jaka masz? tlusta/sucha/mieszana?

patikaa

Wysłany: 2008-12-08, 18:17 

Jak podkład rozprowadzać to wiem i takie tam inne.. ;-) hehe tylko chodzi o to, że nie wiem jakich innych kosmetyków używać do takiego pełnego makijażu;-) Podkład, błyszczyk, mascara.. i? :P A moja cera jest mieszana raczej..

Darish:)

Wysłany: 2008-12-09, 16:54 

patikaa napisał/a:
Podkład, błyszczyk, mascara.. i?

puder sypkimkladz na podklad, konturowka na usta przed blyszczykiem, jakies cienie do powiek naturalne.
To na jakas okazje ten pelny makijaz?

patikaa

Wysłany: 2008-12-09, 18:26 

tak sylwester;P i ślub kuzyna..;] ale tyle mi starczy:P dzięki

Odpowiedz do tematu