Pomadkę ochronną, błyszczyk, puder w kamieniu do poprawek, krem do rąk, mały kremik np. Nivea, Dove, chusteczki go higieny int. i żel antybakteryjny do rąk. Czasem uda mi się zapakować perfumy, kiedy wiem, że np. wrócę późno oraz antyperspirant.
ZAWSZE pomadkę ochronną. W każdym wierzchnim okryciu mam jedną sztukę.
zuzanka1985 Coś już napisała
Wysłany: 2011-02-11, 15:51
To ja też dopisuję się do fanklubu pomadki ochronnej. Noszę zawsze i wszędzie. Potrafię nawet wrócić się do domu z przystanku tramwajowego gdy sobie uzmysłowię że nie mam pomadki :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-02-12, 10:10
zuzanka1985 napisał/a:
To ja też dopisuję się do fanklubu pomadki ochronnej. Noszę zawsze i wszędzie. Potrafię nawet wrócić się do domu z przystanku tramwajowego gdy sobie uzmysłowię że nie mam pomadki :)
zuzanka, to już skrajne uzależnienie :)
Ale ja w sumie mam tak samo, bo mi dziwnie, gdy nie mam w torbie pomadki, błyszczyka i perfum
w torebce obowiązkowo mam mój ukochany krem do rąk Daniella Laroche :) jest bossski - dziewczyny próbowałyście już? Naprawdę polecam!
Poza tym oczywiście pomadkę nivea - uwielbiam ją!i perfumki !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum