Hej !:) tak sobie pomyslalam co tu napisac bo sie nudno robi... wiec wpadlam na pomysl.. chcialabym sie dowiedziec jakie kosmetyki sa najlepsze dla skory i ciala zeby sie nie niszczyla i nie przesuszala. :)
martyna0104 Początkująca
Wysłany: 2007-03-20, 17:58
VICHY SA PO PROSTU SUPER UWAZAM ZE TO NAJLEPSZE KOSMETYKI OCZEWISCIE DROZSZE NIZ GARNIER CZY NIVEA ALE SA NAPRAWDE SUPER
ja polecam kosmetyki firmy Alva. To nowosc u nas, ale mowie Wam, ze bedzie to gigant. Wspomnicie moje słowa
a Tak na powaznie, to na prawde polecam kosmetyki tej firmy. www.kosmetyki-alva.pl to ich stronka. Pozdro!
aldix Początkująca
Wysłany: 2007-05-17, 23:03
Uwielbiam RoC i Neutrogene. Mieszkam w UK i tutaj sie z nimi zapoznalam. Super!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum