Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-11-18, 11:38
ja tam jeszcze czekam na mojego kurczaczka ktory ma sie wykluc ponoc jutro [ale cos nie ma ochoty narazie] i co prawda slyszalam o patyczkach rozne fakty i mity. o tych patyczkach z Cleanic nie slyszalam, ale tych ktorych uzywam sama nie "wciskalabym" malemu do uszu.
ja tam jeszcze czekam na mojego kurczaczka ktory ma sie wykluc ponoc jutro [ale cos nie ma ochoty narazie] i co prawda slyszalam o patyczkach rozne fakty i mity. o tych patyczkach z Cleanic nie slyszalam, ale tych ktorych uzywam sama nie "wciskalabym" malemu do uszu.
to trzymamy mocno kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
a patyczki dzidziuś to te
zapewne je kojarzysz. napewno Ci się przydadzą. ja cały czas je stosuję.
co do Emilum zgadzam się to doskonały lek-kosmetyk. mój małym miał duże problemy ze skórą i wtedy lekarz polecił emolium ale jak wszystko wróciło do normy to przeszłam te o kórych pisałam.
Najlepsze kosmetyki ale alergików kupicie w aptece, nie w jakichś drogeriach. Seria Emolium jest moim zdaniem najlepsza, próbowałam różnych ale po tym efekt był najlepszy.
nie znam tych kosmetyków.
a kosmetyki z apteki używałam jak mały miał podejrzenie AZS. ale te kosmetyki jednak sporo kosztują. jak okazało się że po Cleanic Kindii nic mu się nie dzieje, tak zostało do tej pory.
ja miałam kiedyś jakis krem to twarzy, niby nic do niego nie mam, ale to opakowanie... pudełko, ciągle coś mi za paznokcie wchodziło, wiec zrezygnowałam z niego i teraz kupuję kremy w tubkach, wyciskam i nic mi nigdzie nie włazi
Na stronie Akademii sa opisane produkty, i w opisie kremu Kindii jest taka informacja.
Cytat:
* przeznaczony do codziennej pielęgnacji niemowląt i dzieci
* stosowany przed spacerem doskonale chroni wrażliwą skórę bobasa przed szkodliwymi czynnikami środowiska zewnętrznego, a używany przy zmianie pieluszki zapobiega odparzeniom
* Zawarte w kremie tlenek cynku oraz wyciąg z rumianku pozwalają uniknąć podrażnień oraz złagodzić już istniejące
* polecany jest także dzieciom o skórze alergicznej i bardzo wrażliwej
* wygodna tubka gwarantuje nie tylko wygodę, ale także higienę użycia
* produkt został przetestowany dermatologicznie, posiada również atest Państwowego Zakładu Higieny i pozytywną opinię Centrum Zdrowia Dziecka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum