Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jakie, kolory, zime

Jakie kolory na zimę?
Autor Wiadomość
greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: 2009-02-03, 16:42 Jakie kolory na zimę?

Hej :)
Mam do was pytanie jakie kolory ubrań nosicie zimową porą? Pytam zarówno o kurtki płaszcze itd. jak i o to co pod nimi. Stawiacie na żywe kolory czy raczej wolicie w ten mroźny czas skryć się w czerniach, bielach i szarościach?
Ja idę jak najbardziej w kolory ( przez cały rok, nie tylko zimą) osobiście stawiam na płomienne czerwienie, nasycone maliny, soczyste zielenie, przygaszone róże, ciemne fiolety, słoneczne żółcie, grafity, ciepłe pomarańcze, oczywiście czerń i biel też gości w mojej garderobie ale nie mam jej za dużo czasami pojawiają się srebrne elementy w postaci nici, które przeszywają spodnie. No i oczywiście dodatki, paski, torebki, rękawiczki, chusty oraz różnego rodzaju biżuteria Od zimnej elegancji srebra przez soczyste kolory drewien i plastików do gustownego ciepłego złota ( "złoto" bardzo rzadko noszę)
A jakie są wasze typy?

Darish:)

Wysłany: 2009-02-03, 19:14 

ja mam jodelkowy, taki szarawy plaszcz, ale dodatki mam albo czerwone albo fioletowe ;)
w samych szarosciach byloby za smutno ;)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-02-03, 20:12 

kurtki i płaszcze na zimę wg mnie powinne być utrzymane w takich szarościach, czerniach, ale pod spodem jak najbardziej KOLORY ;-)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-02-03, 23:24 

płaszczyki w melanżach (czarno białym) lub w szarościach czy ciemnych granatach, za to kurtki na zimę, te bardziej sportowe, to tylko w kolorach: żółtym, niebieskim, fioletowym ;-) ja mam różową z House'a :-P

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-02-04, 10:35 

leelo napisał/a:
ja mam różową z House'a :-P

no to zwracasz uwagę na mieście :-P a taki pastelowy czy żarówa?

Greenland

Wysłany: 2009-02-13, 00:17 

Mnie bardzo podobają się właśnie płaszcze w intensywnych kolorach - nie rażących, ale głębokich. Tyle osób chodzi w czarnych, brązowych i beżowych płaszczach, że czerwień, zieleń i np. fiolet stanowią miłą odmianę w zimowej garderobie.

milenka 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-12-13, 11:43 

Ja sobie kupiłam super zimowy płaszczyk w orsay, taki właśnie zielony, nie rażący, ale ciekawy

Odpowiedz do tematu