Witam w tym roku ćwiczyłam trochę tenisa, ale wraz z nastaniem lata ilość moich treningów drastycznie sie powiekszyła, wieć zdecydowałam się zakupić sobie buty do gry w tenisa możecie mi coś poradzic w tej kwestii?
Cześć, radzę Tobie zajrzyj do sklepu sarafisa. Maja tam duży wybór obuwia wszelakiego na pewno uda ci się znależć jakieś odpowiednie do gry w tenisa, także ceny są bardzo atrakcyjne.
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2011-07-28, 19:59
Jak już chcesz jakieś profesjonalne to najlepiej zarejestruj się na forum dotyczącym tenisa i po sprawie, oni zdecydowanie pomogą Ci dużo lepiej niż my tutaj!
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-08-08, 10:43
ja mam buty do tenisa marki new balance i wystarczy, że wejdziesz sobie na strone jakieś sklepu z butami sportowi i tam sobie zaznaczysz buty do tenisa i wyskoczy Ci cała lista butów, ja kupowałam swoje na taniebuty.pl to ma sa niskie ceny
E-lejdis Użytkowniczka
Wysłany: 2011-12-02, 13:47
Myślę że tutaj sprawdzą się po prostu zwykłe adidasy z miękką podeszwą. Ważne aby były wygodne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum