A chciałam zapytać czy są takie balsamy brązujące jednoczesnie do twarzy i do ciała ?
W sumie miałam wcześniej Dove Summer Glow, ale niestety plamy mi się porobiły jakieś dziwne potem (ale nie od złego rozmarowania, tak jakby gdzie nie gdzie się przyjął wcale), na brzuchu jak sie opaliłam miałam kilka jaśniejszych plam, białawego koloru i do tej pory są, a minęły 2 lata.
A mam też loreal sublime bronze w sprayu i kurcze mimo, że jest pod mój odcień skóry to dużo osób widząc mnie w sztucznym świetle mówiło mi, że jestem żółta :/
A chciałam zapytać czy są takie balsamy brązujące jednoczesnie do twarzy i do ciała ?
ja znalazłam na stronie ziaji brązujący żel do twarzy i ciała własnie, tylko nigdzie w sklepach go nie moge spotkac...wiec zakupiłam sobie ten drugi ziaji-balsam...jednak ciekawa byłam żelu, może byłby fajniejszy, ale cóż jak nie ma to nie...
Alexia Początkująca
Wysłany: 2009-08-03, 09:10
Ja używam tego z Kolastyny, jak dla mnie najlepszy. Ma spryskiwacz wiec, łatwo go równomiernie rozsmarować. Dobre jest też masło kakaowe w spryskiwaczu
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 994 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-03, 12:05
majka373 napisał/a:
majuska666 napisał/a:
ja znalazłam na stronie ziaji brązujący żel do twarzy i ciała własnie, tylko nigdzie w sklepach go nie moge spotkac...wiec zakupiłam sobie ten drugi ziaji-balsam...jednak ciekawa byłam żelu, może byłby fajniejszy, ale cóż jak nie ma to nie...
Ja od niedawna używam balsam brązująco-ujędrniający z Lirene (cafa mocha). Wprawdzie mam jasną karnację, a on jest do ciemnej (zauważyłam to dopiero w domu po powrocie z zakupów), to mam wrażenie, że naprawdę działa :)
_________________ "Kochaj całym sercem wszytskich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca..."
Jeżeli chodzi o plamy na skórze po tych balsamach na piękną opaleniznę,to Ja to mam
Nie spotkałam jeszcze takiego po którym było by wszystko dobrze ...
PORADŹCIE
_________________ ZakazanyOwoc12
Anula Beauty Forum TEAM Pomogła: 6 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1514 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-04, 18:16
Dzida** napisał/a:
Ja natomiast mogę z pewnością polecić Dove Summer Glow.
Ja tego akurat nie polecam, ale wiadomo, że nie odradzam kupna, bo jak widać dla kogoś jest dobry :)
majuska666 napisał/a:
po 2 latach ciągle jest ślad ?
Ślad po dwóch latach :O wow
ZakazanyOwoc12 napisał/a:
Jeżeli chodzi o plamy na skórze po tych balsamach na piękną opaleniznę,to Ja to mam
Też miałam, więc nie używam :)
ZakazanyOwoc12 napisał/a:
Nie spotkałam jeszcze takiego po którym było by wszystko dobrze ...
PORADŹCIE
Ja też nie :P i powiem Ci, że nie szukam, omijam je łukiem w drogeriach :D jestem źle do nich nastawiona :D bo kiedyś były plamki na skórze.
_________________ "Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w Twoich oczach."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum