Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: balsamy, brazujace

JAKIE balsamy brązujące?
Autor Wiadomość
leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-04-08, 21:49 

nocandygirl napisał/a:
nie odczepisz sie od tego garniera, co :-P ?

nah, czemu miałabym się odczepiać - nudno by było :-P :roll: :lol:

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-04-09, 08:08 

w sumie racja xD

co do balsamów - miał ktoś J&J? :-P

Darish:)

Wysłany: 2009-04-16, 11:20 

właśnie oglądałam Rachael Ray Show na Ntalk :D
i polecają rękawice samoopalające:D
Loreala:)

w paczce sa chyba 4 rekawice czyli na 4 opalania:)
jedna rekawica opalamy cale cialo od stop do glow:)
cena 10zl na allegro:)

LOREAL SUBLIME BRONZE rękawice samoopalające

Loreal Paris stworzył Sublime Bronze Self – Taning Glore, aby w 100% w prosty i wygodny sposób stworzyć naturalną opaleniznę.

Zaawansowana formuła dostarcza odpowiednią ilość samoopalacza oraz AHA i Witaminę E, aby Twoja skóra była miękka, gładka oraz odpowiednio opalona. Rękawiczka dostosowuje się do każdej ręki, co sprawia, że opalenizna jest równomierna i wygląda jak naturalna. Unikalna formuła rozprowadza się łatwo i schnie szybko.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-04-16, 14:10 

Hmm... chciałam zawsze wypróbować coś brązującego, w sensie balsam, chusteczki, itp. Jednak zawsze bałam się, że będą zostawały albo zacieki albo ślady na ubraniach... :/ Nigdy tego nie robiłam... A co Wy na to :?: :?: :?: :?: :?:

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-04-16, 15:10 

pati, jeżeli kupisz balsam a nie typowy samoopalacz to nie powinien on zostawić śladów. Wybierz odpowiedni dla siebie i spróbuj też zawsze się bałam tych zacieków itd. ale jakoś się przełamałam. Poczytaj co jest napisane na opakowaniach i dobierz sobie ten, który będzie Ci odpowiadał. Co do chusteczek... moja koleżanka jeszcze w gimnazjum zrobiła sobie taką twarz i wyglądała jak by nałożyła podkład o jakieś 3-4 odcienie za ciemny ( jej ruda z natury i ma bardzo jasną karnację) w dodatku wyszło niedokładnie i zostawiło smugi.
A co do balsamów jeszcze to wystarczy tylko pamiętać żeby po każdym zastosowaniu umyć ręce ( inaczej będą wyglądały nie zbyt ładnie a nawet źle) i poczekać aż się balsamik wchłonie... zero smug, zero śladów na ubraniu :D

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-04-16, 15:19 

No to spróbujemy :D :)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-04-16, 15:30 

wypróbowałam balsam perfekty do jasnej karnacji i jest do niczego, nie brązuje wcale, nawet po 2 razach. ale konsystencje ma fajną i zapach.
lepszy od niego też stopniowo brązujący jest balsam kolastyny bo przynajmniej po 2 smarowaniach brązuje. ale na razie jak dla mnie ziaja jest numerem jeden. jeszcze myślałam o garnierze.

szylwia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-04-16, 18:56 

ja używam (i również polecam) balsam Summer Beauty Nivea.. używam tego do jasnej karnacji.. nie śmierdzi tak jak niektóre balsamy i samoopalacze :)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-04-17, 17:06 

Smród co niektórych balsamów mnie po prostu wykańcza... jest straszny nawet nie wiem do czego go porównać.

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-20, 10:41 

greeneyes8, taki podsmażony szczurowaty

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-23, 22:51 

Przede wszystkim nie obrażać mi szczurowatych, bo to bardzo fajne stworzonka, a po drugie ostatnio wypatrzyłam na półce balsam Eveline o właściwościach nawilżających i przeciw cellulitowi, a w dodatku brązujący. Ktoś miał? Ktoś coś słyszał? Za Eveliną nie przepadam, ale a nóż widelec okaże się dobra? I taaaaka kompleksowa :P

Wysłany: 2009-04-24, 09:46 

ostatnio znajome cos mowily o kremie Eveline...jakis wlasnie na cellulit co daje uczucie takiego chlodu :)
tylko nie wiem czy to akurat ten:) ale ogolnie byl chwalony:)

dronka.dronka

Wysłany: 2009-04-24, 10:00 

Darish:) napisał/a:
ostatnio znajome cos mowily o kremie Eveline...jakis wlasnie na cellulit co daje uczucie takiego chlodu :)
tylko nie wiem czy to akurat ten:) ale ogolnie byl chwalony:)

ten, ten, ale czy efekt jest jakiś super to nie wiem, pewnie to zależy od systematycznegoi regularnego stosowania a ja od takiego jestem daleka :-P ale uczucie chlodu jest przyjemne!! :-)

Wysłany: 2009-04-24, 10:36 

a ktos juz gdzies widzial balsamy brazujace z drobinkami zlota ?:) i najlepiej z filtrem uv:)
odnosnie tego filtru poszukuje jeszcze balsamow do ust... cos z ochrona przed sloncem..

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-24, 18:14 

Darish:), z tego co kojarzę błyszczyki czy szminki z filtrem uv ogółem są dostępne, ale w tej chwili nie kojarzę żadnej firmy. Spojrzałam w moją kolekcję i niczego nie znalazłam, a przynajmniej na niczym nie pisało, że chroni przed słońcem ;/

Podobnie też z czymś brązującym z drobinkami złota. Chyba tylko dostaniesz osobno balsamy opalizujące i balsamy brązujące.

Ja póki co robię cały czas zakusy na Eveline brązująco-nawilażająco-ujędrniającą :P To może być ciekawe :)

Ostatnio chyba zaczęłam się trochę bardziej przekonywać do Eveline, choć preparat do demakijażu łączący w sobie 3 rzeczy: mleczko, tonik i płyn do demakijażu oczu nie zrobił na mnie wrażenia i chyba już tak pozostanie :/

Odpowiedz do tematu