Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-09-09, 23:47
ja tam nie mam ulubionego... uzywam tych zeli pod prysznic które oktualnie sa w lazience... teraz mam z Sephory - malinowy :) a w szawce czeka niebieski adidas - trza wyprobowac ;D
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-09-10, 19:47
NAZWA: kremowy olejek pod prysznic pearl&beauty
FIRMA: Nivea
OPIS: Pelęgnuje skórę i pozostawia uczucie gładkości, zawiera wyciąg z pereł oraz cenny olejek z wiesiołka, zapewnia nawilżanie skóry w trakcie mycia i czyni ją elastyczną i sprężystą. O delikatnym zapachu kwiatu figi.
MOJA OPINIA: bardzo ładny zapach, świetnie nawilża. tak jak opisuje producent.
polecam, super kakaowy zapach
polecam również mydlo ziaji oliwkowe i kozie mleko
Ostatnio zmieniony przez Joan 2008-11-24, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie go skończyłam.Jest wydajny,ale trochę mi zapach nie pasował,ponieważ dostałam komplet z perfumami w prezencie i jak perfumy mi pasowały tak żel już nie.Myślę,że dlatego,ponieważ zapach w żelu jak używałam jechał mi za bardzo chemią.
Jeśli zpaach po pierwszym użyciu będzie Ci pasował to na pewno będziesz zadowolona,ponieważ czułąm się po nim bardzo świeżo.
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-09-24, 16:06
a ja mam teraz taki jakis tani ze shleckera [a taką nową dorgerie u mnie w miastku otworzyli.. można znaleźć dużo zamienników i orginalne kosmetyki ], pomarańczowo-jogurtowy i mi się podoba :)
Wysłany: 2008-09-26, 19:51
no to miejsce sobie wybrali a u mnie akurat jest tak, że zawsze po drodze
ja tam w sumie za dużo rzeczy nie kupuję, tylko ostatnio wpadłam na taki fajny błyszczyk z palomy, pachniał bosko dopóki go nie zgubiłam, jak to ja
ostatnio Adidas Woman Soft Cotton (kiedy na dworku robi się chłodno wolę zapachy słodkie i kremowe niż owocowe ) zamiennie z Joanna Naturia Olejek do kąpieli i pod prysznic Kawa i Śmietanka (jestem maniaczką kawy, ten olejek jest u mnie w łazience zawsze ) Inne, które lubię to Nivea o zapachu Lotosu. A kiedy robi się ciepło to owocowe żele pod prysznic
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Jestem wielbicielką żeli pod prysznic, jak wejdę do drogerii to sporo czasu mogę spędzić wybierając odpowiedni żel dla siebie. Nie jestem bardzo wymagająca, ale jednak liczy się dla mnie fajny zapach żelu oraz to, aby nie wysuszał skóry. Lubię żele Palmolive, świetny jest Nivea Happy Time - wspaniały, pomarańczowo-mleczny zapach, delikatne działanie. Aktualnie używam żelu Abacosun i też jestem zadowolona, fajny zapach + lekkie działanie nawilżające to jest to. Żele ze Schleckera pachną wspaniale, te z zeszłorocznej serii zimowej miały rewelacyjne zapachy, pamiętam malinowy - niestety, mi jakoś wysuszał skórę, a szkoda.
veressa Coś już napisała
Wysłany: 2009-01-17, 00:24
Lubie te z kawiorem. Ostatnio MACON. Skora jest suuper!
Meggy82 Coś już napisała
Wysłany: 2009-02-19, 21:53
Lubię żele cytrusowe i z dodatkiem imbiru.
A widziałyście tę reklamę Dove?
Czy myślicie, że żel pod prysznic też taki osad może zostawić?
ja własnie używam zelu pod prysznic LUKSJA RITUALS INDIAN SPICE Pobudzający żel pod prysznic z dodatkiem goździka, cynamonu, gałki muszkatołowej i imbiru-składników znanych z właściwości wspomagających krążenie. Pozwalają one pobudzić i odżywić zmysły.
Szału nie robi, ale cena mnie skusiła i uzywam
_________________ "....Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka..."
Wysłany: 2009-02-22, 08:08
Meggy82 napisał/a:
Czy myślicie, że żel pod prysznic też taki osad może zostawić?
moim zdaniem to jest jakas lipa.. tzn. na pewno nie całkowicie, ale wg. mnie nie ma się czym przejmować xD
chociaż ja akurat mam żel pod prysznic dove i jest świetny, bosko nawilża
kiedyś miałam tez arbuzowy z under 20.. generalnie ta firma to lipa, ale akurat ten żel był świetny, ślicznie pachniał i nawilżał tez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum