hejka mam problem poniewaz podoba mi sie kolor wloswo tej dziewczyny na fotce ktore ponizej zamiescilam ,chcialabym sobie taki zrobic tylko nie mam pojecia co to za odcien moze ktora z was sie orientuje co to za kolor i jaka farba moge go uzyskac?
ogólnie to takie ciemne te zdjęcie, inaczej na pewno ten kolor wygląda przy świetle dziennym.
kicia187, a dlaczego właśnie na ten kolor uparłaś się... może warto poszukać jakiegoś bliskiego temu... nikt nie będzie miał 100% pewności, że to akurat ten kolor.
bardzo podoba mi sie ten kolor ale wlascicielka tego koloru neistety nie chciala mi udzielic odpowiedzi jaki to kolor ..wiec zostalam na dnie ,uzywalam juz roznych brazow i wiele odcieni mi sie znudzilo uzywalam (czekoladowego,sredniego,jasnego,palonej kawy ) i ten strasznie mnie oczarowal ale nie mam pojecia jaki to jest mi troche w fioletowy wpada...i coz mam biedna poradzic?:(
wiesz... wydaje mi się, że ona wcale jakiejś specjalnej farby nie używała. Być może miała pierwszy raz włosy pofarbowane dlatego taki ładny odcień wyszedł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum