Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: byscie, jaki, telefon, wybraly

jaki telefon byscie wybraly??
Autor Wiadomość
Kraksa 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-10-27, 16:17 jaki telefon byscie wybraly??

Mam zamaiar skorzystac z oferty Cafe Plus dla kobiet, bo ogolnie podoba mi sie idea tworzenia czegos specjalnie dla nas. Niestety moja wiedza na temat telefonow jest, hm, skromna i nie wiem ktory model wybrac. Wymagan nie mam wielkich, fajnie jakby byl dobrej jakosci ekran i radio lub mp3. Do wyboru mam: LG KG 800, NOKIA 6125, Motorola K1 z serii eleganckiej(bo ta mi sie najbardziej podoba wizualnie). Co radzicie??

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-10-27, 22:33 

wrzuc zdjecia to na pewno bedzie nam latwiej Ci doradzic... ja osobicie nie wiem jak te tel. wygladaja... wiec czekam na fotki :)

pierniczek

Wysłany: 2007-11-21, 09:28 

Motorola K1 z tych co podalaś jest najlepsza i wyglad najlepiej. Qwerty- na tej stronie masz pokazane te telefony plus ich opis http://www.cafe.plus.pl/

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-12, 11:16 

Nokie są dość fajne :mrgreen:

Darish:)

Wysłany: 2008-07-12, 17:21 

dla mnie wszytskie nokie sa podobne, duze przyciski i kwadratowe:P

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-13, 10:20 

Heh no w sumie to masz rację :mrgreen:

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-07-13, 14:56 

Ja mam nokie i nie narzekam. Trzyma długo bateria i są najlepsze :-D

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2008-11-16, 20:48 

jeśli chodzi o operatora, to zanim zaczęłam pracować w Erze i zanim dostałam firmowy fon miałam telefonik w Orange. jakoś nie kręcą mnie nowi operatorzy :-)

jeśli chodzi o producenta to tylko Motorola. Lubię menu Motki oraz wygląd (obecnie mam K1 ale wcześniej miałam długo długuśko V547, która była moją pierwszą Motką i która po latach już musiała się popsuć).

nie lubię nokii i samsunga, bo denerwuje mnie ich menu.

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-02-10, 09:57 

mi strasznie podoba się LG prada.. ale cena niestety nie zachęca, a na stronie ery nie idzie zrozumieć jakby to wyszło z abonamentem. :-/ . Erę lubię średnio, ale rodzice mają tam telefony i dostali by zniżkę na jakiś telefonik dla mnie 8-) tak że teraz szukam, dopóki się nie rozmyślą, bo tak to zawsze kartę muszę kupić ze swoich pieniędzy , a gdyby mi wzięli to MUSIELI by mi co miesiąc chociaż te 20zł płacić :lol:

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-02-10, 21:40 

Ja już mam 2 sony ericssona , miałam też nokię i motorolę. I nokia i Motorola się nie spisały, za to ericssony super i niezniszczalne :). Poza tym jeśli chodzi o porównanie parametrów w stosunku do cen to ze wszystkich chyba właśnie sony ericssony wychodzą najlepiej

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-02-11, 15:33 

Miałam Samsunga, teraz mam NOKIĘ i nie zamienię jej na żaden inny telefon. Nie dość, że ładna, to bardzo wygodna i długo wytrzymuje bateria. Eksperyment z Samsungiem nie wypalił. W dodatku srebrne tel. wyglądają b. ładnie, ale widać na nich strasznie każdą, nawet najmniejszą ryskę :/, teraz mam czarny i jest git :)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-02-15, 21:53 

nocandygirl napisał/a:
mi strasznie podoba się LG prada

nocandygirl, bawiłam sie tą LG Pradą w pracy i musze niestety stwierdzic, że poza wyglądem ten telefon ma w sobie... no cóż... nic niestety :-?

to jak iPhone (lub jafon, jak kto woli :-> ) ale iPhone ma miliard razy lepsze menu, pomijając jego awaryjność ;-)

[ Dodano: 2009-02-15, 22:04 ]
chciałam sie tylko jeszcze pochwalić, jaka ze mnie zdolna dziewczynka ;-) siedząc ostatnio w Migawce znów załapaliśmy się ze znajomymi na wieczór karaoke (ogólnie robią straszną szmirę, ale fajnie jest się pozbijać). że nie miałam ze sobą mojego Nikonka to postanowiłam nagrać Phaeta na moją Moteczkę K1. zaczęliśmy się wygłupiać i w pewnym momencie on coś załapał, wyrwał mi telefon i pyta, czy już całkiem mi na mózg padło. obraziłabym się, ale na niego nie da się obrażać, więc zapytałam o co mu biega :?: spytał, czemu nagrywam fimiki które trwają tylko 20 sekund, więc mu powiedziałam, ze ten telefon już tak ma, na co wybuchnąl śmiechem strasznym a zaraźliwym, wrzucił menu > multimedia > kamera wideo i mówi mi: "pogrzeb z opcjach, co :?: "

i tym sposobem dowiedzialam się, że jednak można nagrywać dłuższe filmiki... po półtora roku używania Motki K1 :roll: :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu