Mam zamaiar skorzystac z oferty Cafe Plus dla kobiet, bo ogolnie podoba mi sie idea tworzenia czegos specjalnie dla nas. Niestety moja wiedza na temat telefonow jest, hm, skromna i nie wiem ktory model wybrac. Wymagan nie mam wielkich, fajnie jakby byl dobrej jakosci ekran i radio lub mp3. Do wyboru mam: LG KG 800, NOKIA 6125, Motorola K1 z serii eleganckiej(bo ta mi sie najbardziej podoba wizualnie). Co radzicie??
Motorola K1 z tych co podalaś jest najlepsza i wyglad najlepiej. Qwerty- na tej stronie masz pokazane te telefony plus ich opis http://www.cafe.plus.pl/
jeśli chodzi o operatora, to zanim zaczęłam pracować w Erze i zanim dostałam firmowy fon miałam telefonik w Orange. jakoś nie kręcą mnie nowi operatorzy
jeśli chodzi o producenta to tylko Motorola. Lubię menu Motki oraz wygląd (obecnie mam K1 ale wcześniej miałam długo długuśko V547, która była moją pierwszą Motką i która po latach już musiała się popsuć).
nie lubię nokii i samsunga, bo denerwuje mnie ich menu.
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-02-10, 09:57
mi strasznie podoba się LG prada.. ale cena niestety nie zachęca, a na stronie ery nie idzie zrozumieć jakby to wyszło z abonamentem. . Erę lubię średnio, ale rodzice mają tam telefony i dostali by zniżkę na jakiś telefonik dla mnie tak że teraz szukam, dopóki się nie rozmyślą, bo tak to zawsze kartę muszę kupić ze swoich pieniędzy , a gdyby mi wzięli to MUSIELI by mi co miesiąc chociaż te 20zł płacić
Ja już mam 2 sony ericssona , miałam też nokię i motorolę. I nokia i Motorola się nie spisały, za to ericssony super i niezniszczalne :). Poza tym jeśli chodzi o porównanie parametrów w stosunku do cen to ze wszystkich chyba właśnie sony ericssony wychodzą najlepiej
Miałam Samsunga, teraz mam NOKIĘ i nie zamienię jej na żaden inny telefon. Nie dość, że ładna, to bardzo wygodna i długo wytrzymuje bateria. Eksperyment z Samsungiem nie wypalił. W dodatku srebrne tel. wyglądają b. ładnie, ale widać na nich strasznie każdą, nawet najmniejszą ryskę :/, teraz mam czarny i jest git :)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
nocandygirl, bawiłam sie tą LG Pradą w pracy i musze niestety stwierdzic, że poza wyglądem ten telefon ma w sobie... no cóż... nic niestety
to jak iPhone (lub jafon, jak kto woli ) ale iPhone ma miliard razy lepsze menu, pomijając jego awaryjność
[ Dodano: 2009-02-15, 22:04 ]
chciałam sie tylko jeszcze pochwalić, jaka ze mnie zdolna dziewczynka siedząc ostatnio w Migawce znów załapaliśmy się ze znajomymi na wieczór karaoke (ogólnie robią straszną szmirę, ale fajnie jest się pozbijać). że nie miałam ze sobą mojego Nikonka to postanowiłam nagrać Phaeta na moją Moteczkę K1. zaczęliśmy się wygłupiać i w pewnym momencie on coś załapał, wyrwał mi telefon i pyta, czy już całkiem mi na mózg padło. obraziłabym się, ale na niego nie da się obrażać, więc zapytałam o co mu biega spytał, czemu nagrywam fimiki które trwają tylko 20 sekund, więc mu powiedziałam, ze ten telefon już tak ma, na co wybuchnąl śmiechem strasznym a zaraźliwym, wrzucił menu > multimedia > kamera wideo i mówi mi: "pogrzeb z opcjach, co "
i tym sposobem dowiedzialam się, że jednak można nagrywać dłuższe filmiki... po półtora roku używania Motki K1
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum