Witam :)
Szukam jakiegoś dobrego kremu +25.
Czy możecie polecić coś sprawdzonego?
Ostatnio kupiłam z serii Soraya chyba kuracja dotleniająca, która jednak mnie uczuliła.
Próbowałam tez kremy z serii Olaya, ale one chyba nie ciesza sie dobrą opinią, choc mnie nie drażniły.
Teraz mam kilka próbek kremu z Dermiki Collaction...myślałam , że one są dla młodych kobiet po 25 ale jednak na etykietce napisano,ze jednak dla pań po 30r.ż. :(
Również polecam kremiki Lirene, ja stosuję witalizujący. Fajna też jest seria Aqua. Dax też ma fajne kremiki dla młodej skóry. A tak przed 30 to proponuję zacząć szukać jakiegoś fajnego przeciwzmarszczkowego. Ale to jeszcze troszkę :)
Przeciwzmarszczkowego tak szybko? może lepiej się nie rozpędzaj tak, bo potem będziesz miała jeszcze większe problemy niż tylko zmarszczki...ja chyba będę używała Lirene matującego tak długo jak się da. Właśnie skończyłam jedno opakowanie i póki co jest ok!
Teraz jak najbardziej wskazane są takie kremy jak design your style, bo obejmują one wiek 20-30 lat. Ale tak po 30 to dobrze jest zaopatrzyć się w krem przeciwzmarszczkowy, żeby tych zmarszczek nie było. Proces powstawania jednej zmarszczki to ok. 5 lat zanim pojawi się na twarzy. Kremy przeciwzmarszczkowe zapobiegają powstawaniu zmarszczek a nie usuwają.
Teraz jak najbardziej wskazane są takie kremy jak design your style, bo obejmują one wiek 20-30 lat. Ale tak po 30 to dobrze jest zaopatrzyć się w krem przeciwzmarszczkowy, żeby tych zmarszczek nie było. Proces powstawania jednej zmarszczki to ok. 5 lat zanim pojawi się na twarzy. Kremy przeciwzmarszczkowe zapobiegają powstawaniu zmarszczek a nie usuwają.
To fakt, nie pomyślałam o tym...ale do 30-stki jeszcze troszkę:)
Z Lirene z serii DYS używam tylko kremu matującego.
Ale jakiegoś toniku czy żelu do mycia twarzy tak ogólnie używasz? Słyszałam, że dobrze jest stosować kilka kosmetyków z tej samej serii, ponieważ uzupełniają się one wzajemnie. I tak z tej serii co masz kremik mogłabyś też spróbować pianki do mycia twarzy i toniku, albo sprawdzić, czy np. z tej serii co masz żel byłby odpowiedni krem dla Ciebie.
Byłam w 3 rossmanach i wszędzie pianka jest po 17 zł. A kremy, wszystkie 3, po niecałe 19 zł. Ale to i tak tanio w porównaniu z innymi kosmetykami na jednej półce...
Za 14zł jest w "mojej" drogerii internetowej.
Ja również uważam, że cena całej serii jest bardzo przystępna, bo kupując całą linię (piankę, tonik i któryś z musów) zapłacisz ok. 40zł.
Całego zestawu nie chcę, bo piankę już mam:D zakupiłam 2 dni temu krem mus matujący, nigdy wcześniej nie używałam kremów matujących, choć powinnam była. Mam cerę mieszaną, więc wypada;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum