Zamówiłam mamie całą serię ANEW... Tą, co ma redukować kurze łapki... Krem z dwoma przegrodami, takie coś we flakoniku, itp.... I NIESTETY NIC... Opakowanie się zużyło, a skutki zerowe... Więc nie przekonasz mnie... Nie poddałabym niczemu krytyce, gdybym nie wypróbowała...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2009-05-20, 18:17
Dobrze Patki rozumiem. Ale krem to nie wszystko trzeba także zadbać o inne rzeczy by skutki kremu był mocniejsze. (Krem należy wklepywać serdecznym palcem, przed użyciem kremu należy dobrze oczyścić skórę) Powiem jeszcze, że najlepsze jest serum bądź koncentrat mają one większe działanie niż krem.
barbara987 Początkująca barbara35
Wysłany: 2009-05-20, 22:47
ja raczej stawiałabym na,delikatne kosmetyki, które nie podrażniają skóry. bardzo długo szukałam odpowiednich preparatów i chodziłam do wielu dermatologów. teraz stosuję odżwykę nanobase do codziennej pielęgnacji ,cera stała się bardziej nawodniona i sprężysta, no i cena mniej więcej 30 zł,myślęże warto spróbować.
.
hm, ja polecam serie ziaja sopot spa, niby 30+ ale wydaje mi sie, ze to nie jest jakaś sztywna granica, której nalezy sie tzrymać, poza tym jest taka seria dotlenająca z SORAYA - maseczki w saszetkach, kremiki, mleczko - polecam
cherish Użytkowniczka cherish Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lut 2009 Posty: 55 Skąd: warszawa
Wysłany: 2009-06-10, 12:45
a ja polecam kosmetyki Farmony, naprawdę super, w tej chwili używam z linii Blue Lagon silnie nawilżający, polecam
_________________ ...piękną być...
ola12 Początkująca
Wysłany: 2009-08-19, 21:16
A patrzyłas na kosmetyki serii Phytonia?? Podobno sa bardzo skuteczne. Sama niedawno kupiłam jeden z nich i czekam na efekty.
walkiria Początkująca za późno na żal
Wysłany: 2009-08-25, 23:56
Myślę, że zanim się kupi krem do pielęgnacji, trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie "ile lat ma moja cera" a nie "ile ja mam lat". Ja np. wiem, że moja skóra przez tres, niewyspanie, powietrze w dużym mieście, złą dietę i jeszcze parę innych czynników jest w gorszym stanie, niż być powinna, więc używam kremów 30+ na zmianę z 20+, tzn. jedna seria tym, następna drugim. No i wtedy kupuję cały zestaw- tonik, mleczko, krem na noc, na dzień i pod oczy. Nie wiem, czy to zasługa tego systemu, czy genów, ale mam mniej zmarszczek niż koleżanki w moim wieku..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum