Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jaki, krem, roku, zycia

Jaki krem po 25 roku życia?
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-05-19, 19:34 

Zamówiłam mamie całą serię ANEW... Tą, co ma redukować kurze łapki... Krem z dwoma przegrodami, takie coś we flakoniku, itp.... I NIESTETY NIC... Opakowanie się zużyło, a skutki zerowe... Więc nie przekonasz mnie... Nie poddałabym niczemu krytyce, gdybym nie wypróbowała...

klaudunia 
Użytkowniczka
Konsultantka AVON

Wysłany: 2009-05-20, 18:17 

Dobrze Patki rozumiem. Ale krem to nie wszystko trzeba także zadbać o inne rzeczy by skutki kremu był mocniejsze. (Krem należy wklepywać serdecznym palcem, przed użyciem kremu należy dobrze oczyścić skórę) Powiem jeszcze, że najlepsze jest serum bądź koncentrat mają one większe działanie niż krem.

barbara987 
Początkująca
barbara35

Wysłany: 2009-05-20, 22:47 

ja raczej stawiałabym na,delikatne kosmetyki, które nie podrażniają skóry. bardzo długo szukałam odpowiednich preparatów i chodziłam do wielu dermatologów. teraz stosuję odżwykę nanobase do codziennej pielęgnacji ,cera stała się bardziej nawodniona i sprężysta, no i cena mniej więcej 30 zł,myślęże warto spróbować.
.

dronka.dronka

Wysłany: 2009-05-22, 15:02 

hm, ja polecam serie ziaja sopot spa, niby 30+ ale wydaje mi sie, ze to nie jest jakaś sztywna granica, której nalezy sie tzrymać, poza tym jest taka seria dotlenająca z SORAYA - maseczki w saszetkach, kremiki, mleczko - polecam :!:

cherish 
Użytkowniczka
cherish

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-06-10, 12:45 

a ja polecam kosmetyki Farmony, naprawdę super, w tej chwili używam z linii Blue Lagon silnie nawilżający, polecam :-)

ola12 
Początkująca

Wysłany: 2009-08-19, 21:16 

A patrzyłas na kosmetyki serii Phytonia?? Podobno sa bardzo skuteczne. Sama niedawno kupiłam jeden z nich i czekam na efekty.

walkiria 
Początkująca
za późno na żal

Wysłany: 2009-08-25, 23:56 

Myślę, że zanim się kupi krem do pielęgnacji, trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie "ile lat ma moja cera" a nie "ile ja mam lat". Ja np. wiem, że moja skóra przez tres, niewyspanie, powietrze w dużym mieście, złą dietę i jeszcze parę innych czynników jest w gorszym stanie, niż być powinna, więc używam kremów 30+ na zmianę z 20+, tzn. jedna seria tym, następna drugim. No i wtedy kupuję cały zestaw- tonik, mleczko, krem na noc, na dzień i pod oczy. Nie wiem, czy to zasługa tego systemu, czy genów, ale mam mniej zmarszczek niż koleżanki w moim wieku..

Odpowiedz do tematu