Co mozecie mi polecic za fluid zeby moja twarz nie swieciła sie przed kamera badz na zdjeciach ??? I czy sam fluid wystarczy czy trzeba użyć jakiegos podkładu pod fluid ??
Revlon colorstay dla cery tłustej i mieszanej. Sam fluid jest podkładam, chyba, że chodzi Ci o bazę :D Możesz jej użyć, ja mam bazę Gosh'a, ale ponoć DAX też jest polecana.
Pailinaa jeśli chodzi Ci o ten krem z podkładem, to nie wiem co w nim godnego polecenia :P mam i kupiłam z ciekawości. Może i jest fajny dla idealnie gładkiej twarzy. W temacie mowa jest o podkładzie kryjącym, a on w żadnym stopniu nie kryje, nie matuje i nie wiem co jeszcze :D... Jedyny plus, to nadaje naturalny kolor twarzy, pod warunkiem, że jest to idealna buzia.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
nivea young to dla mnie badziewie;/szkoda na to pieniedzy...ja obecnie uzywam astor mattitude i jestem bardzo zadowolona:) jest to narazie jedyny podklad ktory mi odpowiada...i nie mam zamiaru jak narazie zmieniac;)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-08, 19:58
podkład kryjący jest dobry z Maybelline Silky Superstay czy jakoś tak, a ja na ważne wyjście polecam jeszcze jakiś puder na to,żeby się nie świecić, baza natomiast na ogół zapewnia przedłużenie trwałości makijażu
A który nie zostawia śladów na wysokim golfie, jasnym szaliku itp.? Ja jeszcze takiego nie znalazłam...a zbliża się zima i będziemy chodzić trochę opatulone, brrr :)
Też kiedyś miałam Lirene :/ Nie dość, że brzydko pachniał, to jeszcze okropne smugi zostawiał, nie mówiąc w ogóle o świeceniu się skóry... Ale to było 2 lata temu, więc może teraz coś się zmieniło... Możecie dziewczyny pokazać foto?
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum