Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dobry, fluid, jaki, kryjacy

Jaki fluid dobry i kryjący ??
Autor Wiadomość
ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-06-14, 19:40 

Dziś dostałam, użyłam z moim ulubionym kremem Nivea Soft i jestem zachwycona :)
W kolorek sobie idealnie utrafiłam, rozprowadza się genialnie, i rewelacyjnie kryje :-D Do tej pory to najlepiej kryjący podkład jaki miałam :-D Polecam wszystkim, którzy narzekają na brak krycia innych fluidów :-D

Naturalne 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-06-30, 10:34 

No to bardzo mnie to cieszy :)

Polecam również z Dermacolu pudry w kamieniu. Bardzo dobrze matowią buzię a ich cena też kusząca.

Beauty-Box 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-28, 14:22 

Polecam Rimmel - Lasting Finish - Podkład długotrwały. Cena ok.20-25zł. Jak na ta cenę podkład jest fantastyczny.Podkład dostosowuje się do skóry i pozostaje na niej cały dzień. Twarz jest gładka i nawilżona. Kosmetyk ma trzywarstwową formułę. Pierwsza pozwala skórze oddychać, chroni przed utratą wilgoci. Druga tworzy elastyczny i trwały film chroniący kolor. Trzecia zapewnia utrzymywanie się podkładu na skórze.
Podkład łatwo rozprowadza się na skórze i nie tworzy smug.

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-08-30, 08:03 

Ja również uwielbiam ten podkład. Nawet gdzieś na forum pisałam o nim. Używam go od jakiegoś już czasu na zmianę z Lirene City matt i czasami maybellinem.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-08-30, 08:51 

Teraz używam tylko i wyłącznie podkładu z Avonu tego rozświetlająco-antystresowego. Wczoraj zamówiłam sobie kolejne 2 na allegro :)

Wybieram odcień Cream i skóra wygląda naturalnie :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-30, 19:30 

Ja również lubiłam kiedyś ten rozświetlająco-antystresowy z Avonu tylko zamawiałam odcień Ivory albo Nude :->
Bardzo dobry na zmęczoną twarz, dzięki niemu makijaż jest delikatniejszy, a skóra gładsza i w lepszej kondycji :-)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-30, 21:14 

Też go kiedyś miałam, nie pamiętam jaki odcień ale chyba Nude. Nie podobał mi się, bo miał zerowe krycie i bardzo się od niego błyszczałam. Wiele osób go lubi, ale ja wolę kryjące i matujące podkłady, ten Revlon Colorstay jest najlepszy i chyba zostanę przy nim na dłużej:)
Dla tych osób które lubią podkład antystresowy Avon, dobry będzie też Magix w tej edycji na lato, praktycznie to samo:)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-08-30, 21:49 

Widzisz Agusia, jak Ci przypasował Revlon :D

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-31, 10:58 

A która dziewczyna używa Dermablendu od Vichy? :-D
Testuję drugą próbkę i jestem bardzo zadowolona, chciałabym poznać inne opinie :-D

polutek 
Coś już napisała
polutek

Wysłany: 2010-09-06, 23:53 

Ja długo szukałam fluidu dla siebie, bo albo były za ciężkie, albo za słabo kryły moje naczynka popękane albo się świeciłam, albo dostawałam uczulenia :( Uwielbiam cienie takiej marki Ingrid (casablanca) i robiąc zakupy u nich na stronie, domówilam podkład Ideal face tej firmy. Kosztował coś koło 20 zł, więc zaryzykowałam. I to był dobry wybór, bo wszystkie problemy zniknęły. Na zdjęciach też lepiej wychodzę :) Ale na serio ze zdjęciami - to do sesji używają raczej takich teatralnych, nie znam niestety marki - jakaś niemiecka podobno jest ekstra. Jeśli potrzebujesz na częstą obecnośc przed kamerą czy obiektywem, to może warto w takowy zainwestować.

madlen1512 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-17, 13:36 

Ja mogę ci polecić fluid firmy Astor lub Vichy są one trochę droższe jednak dają świetny i do tego długotrwały efekt na twarzy, doskonale kryją i matują.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-09-17, 13:38 

Większość chwali Vichy, madlen, napiszesz coś więcej o Twoich doświadczeniach z tym podkładem?:)

[ Dodano: 2010-09-24, 17:24 ]
Dziękuję Ci bardzo ;-)
A brudzi ubrania?

[ Dodano: 2010-09-24, 17:26 ]
Dziękuję Ci bardzo ;-)
A brudzi ubrania?

[ Dodano: 2011-01-11, 14:48 ]
Słuchajcie, mam pytanko odnośnie podkładu Pharmaceris F, ten intensywnie kryjący, czy ktoś może coś doradzić, bo zastanawiam się, czy warto się nim interesować ?

[ Dodano: 2011-01-24, 20:46 ]
Nikt mi nie odpowiedział na pytanie, więc kupiłam dzisiaj ten podkład, wypróbowałam i jest fajny :-D Póki co mi odpowiada :-P Kryje bardziej niż Revlon.

madlen1512 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-24, 10:49 

Wiesz mogę ci napisać, że starcza on na bardzo długo ( przynajmniej mi na ponad pół roku). Ja niewiele go używam, a i tak dobrze kryje. Nie pozostają także na twarzy żadne plamy, ani efekt maski, jak po niektórych fluidach. ( no chyba, że przesadza się z nakładaną ilością i odcieniem)

Odpowiedz do tematu