Ostatnio ustaliłam z moim chłopakiem że to ja organizuje kolejną randkę. Ponieważ Jarek jest miłośnikiem komedii i ma ogromne poczucie humoru, zabiorę go na jakąś fajną komedie. Zobaczymy się dopiero za miesiąc więc mam jeszcze trochę czasu żeby cos wymyślić.
Co polecacie?
"Wpadka", komedia romantyczna... niestety sama jeszcze nie oglądałam, nie miałam okazji... widziałam zapowiedzi
Jest to historia pewnej pary która po pierwszej randce "idzie do łóżka", po czym spotykają się na drugiej randce na której dziewczyna mówi chłopakowi, że jest w ciąży... po czym następuje całe mnóstwo nieprzewidzianych sytuacji
Zastanawiam się tylko co mój chłopak sobie pomyśli, jak zabiore go na film w ktorym głównym tematem jest ciąża?:)
Faceci przeważnie panikują w takich sytuacjach i snują niepotrzebne domysły. Ja bym wolała żeby czuł się zrelaksowany
a nie zestresowany:) Widziałam ostatnio terjler nowej amerykańskiej komedii, "Supersamiec". Wygląda na dość kontrowersyjny,
ale może na taki powinniśmy pojść?
"Wpadka" faktycznie może byc wpdką. Jeżeli chodzi o zapowiedź filmu "Supersamiec" to moim zdaniem możeś śmiało zabrać swojego chłopaka na ten film.
Faceci lubią takied komedie i przy okazaji będziesz miała pewność że będzie dobrze się bawił.
hehe ja tez mialam isc na Lejdis ale na Dzien Kobiet ;)
wybralismy sie do wroclawia do kina a pani do nas mowi ze juz mniejsc podwojnych nie ma, tyle ludzi poprzychodzilo;p i musielismy isc na Mgłe ;) film tez ok, z dosc dziwnym i nieprzewidywalnym zakonczeniem ;)
Ja byłam na Lejdis i uważam że to film wszech czasów!:D Baaardzo mi się podobał...;] a co sądzicie o Nie kłam kochanie? Bo słyszałam same pozytywne opinie:)
Na Rozmowy nocą 2 miesiące się wybierałam i.... sie nie wybrałam..;P hehe
Ps. Wczoraj oglądałam na DVD "The Notebook" z 2004r. i serdecznie go wam polecam... jest baaaardzo romantyczny i wzruszający.. razem z chłopakiem uryczeliśmy się jak nigdy..;P jest to nasz ulubiony film..:) (na drugim miejscu "Miasto aniołów")
Ja byłam na Lejdis i uważam że to film wszech czasów!:D
popieram ogladalam dwa razy :)
mimo ze facet twierdzil ze bedzie to durny film, tak samo sie smial i tak samo mu sie podobalo :D polecam na poprawe humoru
Ja byłam na Lejdis i uważam że to film wszech czasów!:D
popieram ogladalam dwa razy :)
mimo ze facet twierdzil ze bedzie to durny film, tak samo sie smial i tak samo mu sie podobalo :D polecam na poprawe humoru
O tak świetny film też go widziałam na wycieczce szkolnej;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum