HANGOVER!! Nie pamietam teraz polskiego tytułu, ale naprawdę świetny. Taki bardziej męski może, więc facetowi powinien się podobać, ale ja tam też miałam spooory ubaw :)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
To może ja napiszę, jakiego lepiej unikać, zwłaszcza w fazie początkowej randkowania ;) Jest to film z Cameron Diaz "Sposób na blondynkę" yyyhm... krępujący momentami, gdy ogląda się z nowo poznanym facetem
stokrotka19 Coś już napisała
Wysłany: 2011-02-12, 18:06
Nie ma idealnego filmu na randkę. Najważniejsze aby się Wam wspólnie podobał, aby był to gatunek, który lubicie.
gaga85 Coś już napisała
Wysłany: 2011-02-17, 15:29
jeżeli horror to może '30 dni mroku', ekranizacja komiksu, o wampirach, ale też romantyczna historia w tle
restrain Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-10, 19:37
jesli chodzi o gatunek, to wydaje mi sie, ze najodpowiedniejsza bedzie komedia, jednak nie glupowata w stylu american pie, tylko cos ciekawego, jak na przyklad - yes man
Według mnie idealnym filmem na randkę jest "PS I love you" ... super tester jeśli chodzi o wrażliwość faceta :) Polecam. Za każdym razem jak go oglądam z dziewczyną, płaczę jak dziecko :)
pretty smile Stała bywalczyni Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2011-10-19, 18:34
komedie dwie
Jeśli oboje lubicie komedie, to może "Tylko seks" (ale żeby nie potraktował tego dwuznacznie.. ,
albo najnowsza ze zbliżających się premier "Służące" -nie tylko zabawne, ale też poruszające ważne tematy.
Czytałam zapowiedzi i recenzje ksiązki -bo film jest ekranizacją i sama się wybieram
znaczy mam nadzieję, że z kimś ;p
Ja odradzam "Baby są jakieś inne" na randkę - ostre teksty przeciwko kobietkom podobno padają...;)
[ Dodano: 2011-10-20, 10:39 ]
Słyszałam, że "Baby są jakieś inne" raczej na randkę się nie daje, bo jednak ostre teksty na kobietki padają, a poza tym dość jednostajny i przydługawy jest - chociaż sama nie widziałam, więc to nie jest moja opinia, ale znajoma mi opowiadała, że średni... Więc odradzam ;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum