Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: film, jaki, randke

Jaki film na randkę
Autor Wiadomość
InkaForever 
Użytkowniczka
zawsze spóźniona

Wysłany: 2011-10-20, 11:24 

Rewelou napisał/a:
wczoraj wkleiłam film na który chcialabym isć na randkę i został usuniety, nie wiem dlaczego....

to jest film "służące". czytalam książkę, jest swietna, jak usłyszałm, że ma być adaptacja, to sie ucieszylam....

nie wiem o co chodzi....

Ja nie czytałam, ale na film chyba i tak pójdę, bo koleżanka strasznie się w tę książkę wkręciła i ponieważ bardzo chce zobaczyć ekranizację, na mnie padło jej towarzyszyć :p Zobaczymy... Ale sama tematyka jest jak dla mnie zachęcająca, w ogóle lubię lata 50, no i Stany były wtedy takim dziwnym krajem (zwłaszcza jeśli się było kobietą i to na domiar złego czarną).

pretty smile 
Stała bywalczyni
Nudno jest tu bez ciebie...

Wysłany: 2011-10-20, 12:00 hm

może posądzili Cię o kryptoreklamę?? Wiesz teraz sporo takich głupot na forach i admini stają się nadwrażliwi... :p
Nie długo nie będzie można spokojnie podać nazwy perfum, których uzywasz :mrgreen:

Rewelou 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-21, 16:11 Re: hm

pretty smile napisał/a:
może posądzili Cię o kryptoreklamę?? Wiesz teraz sporo takich głupot na forach i admini stają się nadwrażliwi... :p
Nie długo nie będzie można spokojnie podać nazwy perfum, których uzywasz :mrgreen:

No pewnie tak ;) Ale skoro watek jest o filmach, to chyba możemy rozmawiac otwarcie o filmach ;) Więc rozmawiajmy ;)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-10-22, 15:27 Re: hm

pretty smile napisał/a:

Nie nadwrażliwi, tylko ostrożni.

pati 
pati

Wysłany: 2011-10-22, 15:25 

Rewelou napisał/a:
wczoraj wkleiłam film na który chcialabym isć na randkę i został usuniety, nie wiem dlaczego....

Regulamin forum mówi, iż nie wklejamy żadnych linków. Jeśli ktoś chce dodać zdjęcie lub filmik, proszę zapoznać się, w jaki sposób należy to wykonywać.

pretty smile 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-10-21, 19:53 wyjazd integracyjny

jeśli ktoś lubi polskie komedie, to też nie jest zły pomysł na randkę -"Wyjazd integracyjny",

choć obawiam się, ze to może być kolejny>sposób na cellulit<, który według mnie był totalną porażką mimo Kota i reszty niezłej obsady:/

Swoją drogą Emma Stone ze "Służących" zauroczyła mnie ostatnio...:)

Kokaina 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-26, 16:18 

Czytałam o tym "wyjeździe integracyjnym" i dalej nie wiem o czym jest ten film :/ Może być fajny, ale jakoś ostatnio nie mam zaufania do polskich komedii. Po "Ciachu" itp. mi się odechciewa rodzimej kinematografii :/

Ja próbuję namówić lubego, żebyśmy poszli na "Drive", choć ro mało romantyczny film :P

"Służące" czytałam, ale dopiero dzięki Wam się dowiedziałam o ekranizacji ;) fajowo!

pretty smile 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-13, 22:53 służące i Drive

Ja stwierdziłam, ze muszę zobaczyć oba te filmy... Choćby ze względu na Emmę Stone i Ryana Goslinga, którzy pięknie razem wyglądają, a osobno też niech będzie ;)

Jestem już po "służących" i patrząc na repertuar, chyba szybko nie zobaczymy równie dobrego filmu... Jestem pod wielkim wrażeniem!

Drive to oczywiście inna kategoria... ;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-11-14, 10:59 

A Listy do M. oglądał ktoś? Jakie opinie?

pretty smile 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-14, 14:10 

Moja kuzynka była w weekend, mówi, że da radę , ale bez szału...

Nie to, co "Służące" -poszła za moją namową i najpierw skrzyczała, że wysłałam ją na film do ryczenia i się rozmazała ;p
A potem -podziękowała, że warto było ;p

pati 
pati

Wysłany: 2011-11-14, 15:25 

Nie trzeba oglądać, żeby stwierdzić, że na pewno jest przereklamowany.

[ Dodano: 2011-11-14, 16:45 ]
Ja powiem szczerze, że im więcej reklam o filmie, tym bardziej on mnie odrzuca i mija mi chęć na obejrzenie go.

InkaForever 
Użytkowniczka
zawsze spóźniona

Wysłany: 2011-11-14, 16:30 

pati napisał/a:

No co racja to racja, reklama "Listów do M." atakuje mnie na każdym kroku, do tego jego plakat łudząco przypomina mi jeden film z Hugh Grantem, który widziałam jakiś czas temu. Wygląda na to, że autorzy się "wzorowali", no ale w sumie zbliżają się święta - czas wyciągania pieniędzy od konsumentów sprawdzonymi sposobami :p

Służące widziałam w weekend i faktycznie są godne polecenia. Ja się wzruszyłam... Co za straszne czasy, przez kolor skóry nie możesz w życiu zostać niczym więcej niż sprzątaczką :(

pessida 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-16, 10:24 

pati napisał/a:

[ Dodano: 2011-11-14, 16:45 ]
Ja powiem szczerze, że im więcej reklam o filmie, tym bardziej on mnie odrzuca i mija mi chęć na obejrzenie go.

a ja mam odwrotnie - im więcej widzę reklam, tym większą mam ochotę, żeby zobaczyć ten film :D

Kokaina 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-11-15, 11:07 

Ja też się wreszcie wybrałam na Służące. Super, film tak dobry jak książka, co się rzadko zdarza ;)

Odpowiedz do tematu