wczoraj wkleiłam film na który chcialabym isć na randkę i został usuniety, nie wiem dlaczego....
to jest film "służące". czytalam książkę, jest swietna, jak usłyszałm, że ma być adaptacja, to sie ucieszylam....
nie wiem o co chodzi....
Ja nie czytałam, ale na film chyba i tak pójdę, bo koleżanka strasznie się w tę książkę wkręciła i ponieważ bardzo chce zobaczyć ekranizację, na mnie padło jej towarzyszyć :p Zobaczymy... Ale sama tematyka jest jak dla mnie zachęcająca, w ogóle lubię lata 50, no i Stany były wtedy takim dziwnym krajem (zwłaszcza jeśli się było kobietą i to na domiar złego czarną).
pretty smile Stała bywalczyni Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2011-10-20, 12:00
hm
może posądzili Cię o kryptoreklamę?? Wiesz teraz sporo takich głupot na forach i admini stają się nadwrażliwi... :p
Nie długo nie będzie można spokojnie podać nazwy perfum, których uzywasz
może posądzili Cię o kryptoreklamę?? Wiesz teraz sporo takich głupot na forach i admini stają się nadwrażliwi... :p
Nie długo nie będzie można spokojnie podać nazwy perfum, których uzywasz
No pewnie tak ;) Ale skoro watek jest o filmach, to chyba możemy rozmawiac otwarcie o filmach ;) Więc rozmawiajmy ;)
wczoraj wkleiłam film na który chcialabym isć na randkę i został usuniety, nie wiem dlaczego....
Regulamin forum mówi, iż nie wklejamy żadnych linków. Jeśli ktoś chce dodać zdjęcie lub filmik, proszę zapoznać się, w jaki sposób należy to wykonywać.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2011-10-21, 19:53
wyjazd integracyjny
jeśli ktoś lubi polskie komedie, to też nie jest zły pomysł na randkę -"Wyjazd integracyjny",
choć obawiam się, ze to może być kolejny>sposób na cellulit<, który według mnie był totalną porażką mimo Kota i reszty niezłej obsady:/
Swoją drogą Emma Stone ze "Służących" zauroczyła mnie ostatnio...:)
Czytałam o tym "wyjeździe integracyjnym" i dalej nie wiem o czym jest ten film :/ Może być fajny, ale jakoś ostatnio nie mam zaufania do polskich komedii. Po "Ciachu" itp. mi się odechciewa rodzimej kinematografii :/
Ja próbuję namówić lubego, żebyśmy poszli na "Drive", choć ro mało romantyczny film :P
"Służące" czytałam, ale dopiero dzięki Wam się dowiedziałam o ekranizacji ;) fajowo!
Wysłany: 2011-11-13, 22:53
służące i Drive
Ja stwierdziłam, ze muszę zobaczyć oba te filmy... Choćby ze względu na Emmę Stone i Ryana Goslinga, którzy pięknie razem wyglądają, a osobno też niech będzie ;)
Jestem już po "służących" i patrząc na repertuar, chyba szybko nie zobaczymy równie dobrego filmu... Jestem pod wielkim wrażeniem!
Wysłany: 2011-11-14, 14:10
Moja kuzynka była w weekend, mówi, że da radę , ale bez szału...
Nie to, co "Służące" -poszła za moją namową i najpierw skrzyczała, że wysłałam ją na film do ryczenia i się rozmazała ;p
A potem -podziękowała, że warto było ;p
Nie trzeba oglądać, żeby stwierdzić, że na pewno jest przereklamowany.
No co racja to racja, reklama "Listów do M." atakuje mnie na każdym kroku, do tego jego plakat łudząco przypomina mi jeden film z Hugh Grantem, który widziałam jakiś czas temu. Wygląda na to, że autorzy się "wzorowali", no ale w sumie zbliżają się święta - czas wyciągania pieniędzy od konsumentów sprawdzonymi sposobami :p
Służące widziałam w weekend i faktycznie są godne polecenia. Ja się wzruszyłam... Co za straszne czasy, przez kolor skóry nie możesz w życiu zostać niczym więcej niż sprzątaczką :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum