Jaką piankę do stylizacji włosów polecacie??
chodzi mi o to zeby fryzura długo sie trzymała...
a może lakier??
bo zel to niezbyt chyba...
co radzicie mi??
Dokładnie Darish:)... :) Lakier HEGRON, jest super, mały kosztuje coś w granicy 8 zł, a duży 14 zł... Jeśli chodzi o piankę to raczej z firmy WELLA :) (chociaż ja osobiście i nie lubię pianek i nie używam)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
kasiasowa Coś już napisała
Wysłany: 2009-03-18, 12:59
Ja też bardzo rzadko używam pianki, i od jakiegoś czasu leży u mnie pianka taft.
Ja chciałam znaleźć jakąś piankę do włosów powiększającą objętość , ale jednocześnie nawilżającą włosy. Lub przynajmniej ich nie wysuszającą. Kompletnie nie wiem co wybrać. Stosowała któraś piankę NIVEA nabłyszczającą ? Dobra jest?
mam pytanko odnośnie pianki własnie, kupilam sobie z Joanny super mocną i jest ok, ale nie zdążyłam zuzyć jej do końca, używam jej prawie co dzień i zaczeła mi rzednąć.
Bo to jest tak, że przed uzyciem trzeba ją wstrząsnąć i potem sie napusza i jest ok, a ta moja po miesiącu po wstrząśnięciu nie napusza sie prawie w ogóle tylko jest taka żadka, mam ją już 2 raz i tamta też taka sie robiła i ją wyrzuciałam, też miałam nie całe 2 miesiące na początku ok, a potem zonk...ale taka żadka też działa..ale zuzyła się czy co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum