Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cienkich, fryzura, jaka, wlosow

jaka fryzura do cienkich włosow??
Autor Wiadomość
lejdi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-04-06, 13:37 jaka fryzura do cienkich włosow??

mam cienkie wlosy w dodatku sa bardzo delikatne i wywijaja sie w kazda mozliwa strone
jak sa wycieniowane na dlugosci wygladaja jak piora
juz nie mam pomyslu jak je sciac fryzjerka mi zawsze cieniuje a ja nigdy nie jestem zadowolona z wizyty bo wygladam koszmarnie i nie chce zdawac sie juz na ich rady

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-04-06, 15:13 

Może kup sobie dobrą prostownicę i preparaty... Trudno, jak się ma takie włosy już tylko ten sposób się nadaje :) Wiem, bo też mam siano po umyciu :P

lejdi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-04-06, 18:12 

uzywalam prostownicy teraz lezy w kacie bo mi popalila wlosy...
niestety przy cienkich wyprostowane wlosy wygladaja gorzej

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-06, 20:06 

jak cienkie włosy to najlepiej nie zmniejszać ich objętości cieniowaniem ( bo się piórka odwijają)... Podobno też nie poleca się wtedy cięcia tzw degażówkami ( nie wiem czy tak się te nożyczki nazywają, ale coś podobno brzmiało ) :)... Ja też mam cieniutkie włosy i zdecydowanie najlepiej wyglądają w stylu Kleopatra bez grzywki ( bez żadnego cieniowania) , no i boby też nieźle wyglądają.

pati 
pati

Wysłany: 2009-04-07, 10:08 

hmm... troszkę dziwne, bo przy odpowiednim korzystaniu z dobrej prostownicy i stosowaniu szamponu, odżywek i płynów, nie ma szans ich POPALIĆ. Rozumiem - niszczą się... To fakt... ale spalić? :/

lejdi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-04-07, 11:30 

pati napisał/a:
hmm... troszkę dziwne, bo przy odpowiednim korzystaniu z dobrej prostownicy i stosowaniu szamponu, odżywek i płynów, nie ma szans ich POPALIĆ. Rozumiem - niszczą się... To fakt... ale spalić? :/

no moze zle sie wyrazilam :-D oczywiscie nie spalic doslownie ale strasznie mi sie zniszczyly a prostownice mam naprawde dobra...

justi102jz 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-04-07, 20:25 

Nawet jeśli używa się tych wszystkich płynów i odżywek to i tak włosy się niszczą wiem to po sobie :-(

pati 
pati

Wysłany: 2009-04-07, 20:40 

wiem, że się niszczą, ale ja prostuje z dobre 5 lat i jeszcze się trzymam ;) spokojnie... mam tak samo zniszczone włosy, jak moja koleżanka, która z kolei nie prostuje, ale myje je codziennie i wychodzi w mokrych. Codziennie mycie głowy powoduje, że niszczą się jeszcze bardziej ;)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-04-08, 11:06 

jeśli masz dość długą grzywkę, możesz ją tak modelować żeby układała się 'na bok', wtedy wygląda gęściej ;-)

co do samej fryzurki to na razie nie mam żadnych pomysłów :-/ ,ale może tu coś znajdziesz fajnego:

http://wdziek.info/fryzury_z_cienkich_wlosow.html

Odpowiedz do tematu