Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jak, tluszczyk, zgubic

jak zgubić tłuszczyk
Autor Wiadomość
leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-05-08, 14:21 jak zgubić tłuszczyk

mam pytanie: chcę zgubić tłuszczyk z ud, znacznie zmniejszyć ich obwód i uniknąć zamiany całego tłuszczu na twardą ale podobną w obwodzie masę mięśniową. czy powinnam zatem ćwiczyć na orbitreku na najwyższym oporze czy na najniższym :?: proszę o pilną odpowiedź, bo nie chcę zostać przy tym samym obwodzie i wyglądać jak jakaś wybrakowana i zdeformowana strongmenka :-?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-05-08, 18:11 

Jeśli będziesz ćwiczyć na większym oporze zwiększysz/wyrobisz mięśnie, tak mi znajomy powiedział. Dlatego ja jeżdżę na niższym oporze na rowerze, bo nie chce wyrobić sobie jakoś łydek :P

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2010-05-08, 20:08 

no właśnie ja tez to słyszałam :!: ale jak chodziłam na silownię to Aro, mój trener, dawał mi też mocno siłowe ćwiczenia, nie tylko kardio. i teraz się zastanawiam, bo on wiedział, że ja się nie chcę umięśnić, tylko zgubić centymetry w obwodzie. wcześniej się tym za bardzo nie interesowałam a teraz kurczę mam zagwostkę... :-/

doll 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-15, 12:54 

Wydaje mi się, że to pytanie, otwiera temat rzekę - nie wiadomo do końca który sposób spalania zbędnego tłuszczyku jest najlepszy, ale na pewno nie można powiedzieć, że jest ich mało. Myślę, że warto zainteresować się przynajmniej częścią z proponowanych zabiegów, diet i ćwiczeń, bo niektóre spośród nich naprawdę działają.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-09-15, 13:50 

Na diecie Dukana straciłam 1,3kg w 4 dni, a jem ile chce i nie cwiczę, więc polecam. To dieta dla ludzi którzy lubią jeść a nie lubią ćwiczyć:)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-09-16, 18:56 

Powiem tylko Agnieszko, że wagi czasem oszukują - 1 kg w tę, czy w tę... Bardzo często... Jak na moje każda dieta ma swoje skutki uboczne, jeśli chodzi o nasze zdrowie... Zastanów się, czy warto katować się samemu na własną rękę, czy skorzystać z rad dietetyka...

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-09-16, 20:17 

Moja raczej nie oszukuje, mogę wchodzić kilka razy i zawsze tak samo pokazuje. Wcześniej rzeczywiście miałam taką ktora za kazdym razem pokazywala co innego.
Uważam że nie potrzebuję rady dietetyka, mam do zrzucenia pare kilo, poza tym nie głoduję i czuję się zdrowa.

FajnaLidka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-10-12, 20:02 

Tłuszczyk gubi się kiedy ćwiczy się małe obciążenia ale dużo powtórzeń, podobnie na maszynach aero, małe obciążenia i długi bieg.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2010-10-17, 23:10 

FajnaLidka napisał/a:
Tłuszczyk gubi się kiedy ćwiczy się małe obciążenia ale dużo powtórzeń, podobnie na maszynach aero, małe obciążenia i długi bieg.

chyba to faktycznie jest prawda... dzięki za zainteresowanie tematem :-)

xuxus 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-12-07, 18:25 

dieta i sport, zdrowe odżywianie, pij soki jednodniowe bo organizm potrzebuje dużo witamin, ruch do tego i będzie dobrze

pure 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-21, 23:25 

To ja chyba zawsze pozostanę wierna rowerowi:) Nie znam przyjemniejszego i skuteczniejszego sposobu na dobre spalanie kilogramów, niż właśnie rower;) Jeszcze na jesień razem z moim wymieniliśmy swoje stare, dość zdezelowane już rowerki na dwa śliczne Gianty, do tego całe oprzyrządowanie typu kaski, specjalne ubranka itd., więc teraz jest już full profeska:)

Perfumoteka 
Początkująca
Perfumoteka

Wysłany: 2010-12-22, 12:20 

Faktycznie rower to sama przyjemność :] Szkoda, że zima tak utrudnia uprawianie tego sportu ...

Odpowiedz do tematu