palmma Coś już napisała
Wysłany: 2011-01-12, 21:52
Jak zadbać o ciało? !!!:(
mam w tym roku postanowienie noworoczne, ze na wakacje doprowadzę swoje uda i pośladki do pięknego stanu i nie będę juz sie więcej zakrywać paero ;/ zaczęłam nawet trochę ćwiczyć żeby je ujędrnić ale chciałabym je jeszcze jakoś wygładzić;/ macie jakieś pomysły? kremy których używałyście?
Regularne zabiegi w salonie urody są najlepszym sposobem. Dobrze jest przejść się do sprawdzonego salonu z dobrą obsługą i wysoką jakością wykonywanych zabiegów. W takim miejscu najlepiej nam powiedzą co powinniśmy wybrać, żeby być zadowolonym z efektów.
yoana30 Coś już napisała
Wysłany: 2011-01-14, 11:47
dobrze ze od cwiczen zaczelas bo wiesz to podstawa, mozesz tez isc na zabieg antycellulitowy gdzie sie zajmuja wlasnie zbijaniem tej tkanki, ja byłam dwa razy w CeCe salonie w Warszawie, raz na masce ujedrniajacej i raz na masazu, fajnie sie skora wygladzila. No i w domu musisz stosowac jak najwiecej balsamow, ujedrniajacych oczywiscie i to po kazdej kapieli wtedy bedzie efekt. I chyba najważniejsze – pamiętaj o systematyczności.
Nie wiem, czy mój post tu przypasuje, ale też mam do zrzucenia troszkę tłuszczyku, zmagazynowanego w okresie jesienno- zimowym
Zaczęłam już ćwiczyć, zredukowałam dobre (w sensie słodkie;)) jedzonko, herbatki oczyszczające włączone itd., ale... chciałabym zapytać też o jakiś godny polecenia preparat: krem/serum/balsam czy łatewer, który sprzyja dobrej kondycji skóry w czasie odchudzającej rewolucji ;) Chodzi mi przede wszystkim o ujędrniające, napinające działanie, bo obawiam się troszkę zwiotczałej skóry (zwłaszcza na brzuchu). Nie mam doświadczenia w takich kosmetykach, bo zawsze jakoś udawało mi się kontrolować wagę, ale teraz się zapuściłam i łapię lekkie schizy. Mam do zgubienia ok. 4-5 kg
Aaa o kuracje przyspieszające spalanie tkanki tłuszczowej również chciałabym zapytać- czy takie rozgrzewacze i ochładzacze (widziałam m. in. Ziaję, Eveline) naprawdę coś działają czy to tylko obiecanki- cacanki?
Będę wdzięczna za poradę :*
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ten rozgrzewający balsam z Ziaji jest bardzo dobry na cellulit:P czy wyszczupla? Ni zauważyłam... Ale skóra na udach wygląda o wiele lepiej.
Ja w kremy wyszczuplające nie wierzę. A niedługo przechodzę spowrotem na dukana, łatwa dieta i nie ma efektu joł-joł.
To chodzi pewnie o ten specyfik?:
chyba się skuszę, zwłaszcza że rozgrzewa dodatkowo;)
Też nie wierzę w takie cuda jak wyszczuplające kosmetyki, raczej u niektórych występuje efekt placebo pod tym względem albo iluzja Niestety z dietą nie poszaleję, bo mam problemy z krwią i różne takie eksperymenty skutkują u mnie błyskawiczną anemią :/ Jak na razie stawiam na ruch i zobaczymy, jeszcze trochę czasu do lata i odsłaniania się pozostało:)
Agnieszka Osiecka
Ja polecam masaż:) Ostatnio zaczęłam chodzić do masażystki 2 x w tygodniu. Koszt 1 całościowego masażu to 50 zł/ godz. Efekty widzę już po 2 tygodniach. Stwierdziłam, że zamiast inwestowac w drogie kosmetyki, które i tak nie przynoszą efektu lepiej zainwestować trochę więcej i mieć te efekty. Skóra jest jędrniesza i jakbym schudła przez ten masaż :)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
A ja kupiłam w końcu oliwkę Ziai do masażu z kompleksem anty- cellutitowym. Wprawdzie nie narzekam na pomarańczową skórkę, ale specyfik ten, jak obiecuje producent intensywnie ujędrnia. Wmasowuję więc toto od tygodnia, wieczorem, przez ok. 10- 15 minut w brzuch, uda i pupę i jak na razie, z tego co zauważam, skóra jest fajnie wygładzona Na ujędrnienie trzeba będzie pewnie poczekać dłuuużej, ale ufam mocno, że wraz z ćwiczeniami da to wymierne efekty- pozytywne nastawienie to przecież połowa sukcesu :]
Agnieszka Osiecka
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-04-14, 20:35
Amaranta napisał/a:
A ja kupiłam w końcu oliwkę Ziai do masażu z kompleksem anty- cellutitowym. Wprawdzie nie narzekam na pomarańczową skórkę, ale specyfik ten, jak obiecuje producent intensywnie ujędrnia. Wmasowuję więc toto od tygodnia, wieczorem, przez ok. 10- 15 minut w brzuch, uda i pupę i jak na razie, z tego co zauważam, skóra jest fajnie wygładzona Na ujędrnienie trzeba będzie pewnie poczekać dłuuużej, ale ufam mocno, że wraz z ćwiczeniami da to wymierne efekty- pozytywne nastawienie to przecież połowa sukcesu :]
Uwielbiam tę oliwkę, o której piszesz. Przez jakiś czas nie było jej w sklepach, przynajmniej u mnie, ale teraz wróciła do Natury Też muszę kupić kolejną butelkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum