Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jak, pozbyc, sie, tego

Jak zadbać o ciało? !!!:(
Autor Wiadomość
gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-16, 22:46 

Ja ostatnio masuję się bańkami chińskimi i już po tygodniu widzę efekty. Chodzę też regularnie do masażystki na masaż tradycyjny. Do lata postanowiłam się zrobić na bóstwo:)

KlaudiaSdr 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-19, 10:24 

Czy ktoś z was słyszał o takiej marce kosmetyków jak Hempz? bo znalazłam je w internecie i chciala bym się dowiedzieć czy warto?

kariokana 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-21, 09:39 

Ja mam dość suchą skórę i ostatnio zdecydowanie poprawił mi się wygląd skóry, bo zmieniłam żel pod prysznic i kupiłam taki marki Original Source o zapachu pomarańczy i imbiru. Działa cudownie na skórę i jeszcze pachnie tak, że miałoby się ochotę go wypić. ;)

Paffi 
Użytkowniczka
Paffi :)

Wysłany: 2011-04-26, 12:16 

Te bańki są ponoć rewelacyjne. Do kupienia za gorsze na allegro a moja kumpela świetnie poprawiła sobie skórę na udach.

zgd08 
Początkująca
zgd08

Wysłany: 2011-05-04, 10:35 

Ja słyszałam o Hempzie i używam niektórych kosmetyków TE marki. Na skuteczne wygładzenie skóry polecam SCRUB czyli taki magiczny gruboziarnisty peeling.

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-05-08, 15:16 

"Skóra normalna jest różowa, gładka, jędrna, napięta i dobrze odżywiona. Właściwie reaguje na wodę i mydło. Nie występuje problem nieprawidłowego złuszczania, ani zaczerwienień. Skórę normalną należy pielęgnować, ponieważ woda w skórze zawsze ma tendencję do migrowania do powierzchni i odparowywania.Wysychanie skóry to proces naturalny, dorosły człowiek traci przeciętnie 300g wody dziennie (pełen kubek), dlatego po każdym umyciu powinniśmy nawilżyć skórę odpowiednimi balsamami."

źródło:
pieknoirelaks.wp.pl

:)

glohard 
Początkująca

Wysłany: 2011-05-20, 11:43 

Na cellulit dobry jest masaż, z tym, że zabiegom trzeba się poddawać regularnie by przyniósł jakieś efekty. Jeden zabieg nie wystarczy.

hortensja 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-05-24, 13:23 

Tak ale przy tym konieczne jest systematyczne stosowanie masaży. A mnie nie zawsze się chce...

Izaabella 
Początkująca

Wysłany: 2011-05-30, 07:46 

Na te wszystkie problemy z udami najlepsza jest jazda na rowerze :) Odpowiednia dietka (sporo warzywek, mało kurczaka i fastfoodów) i ogólne zadbanie o siebie. W mojej kosmetyczce mam zawsze takie pozycje: Ziaja antycellulitowa (bło zdjecie wrzucone wcześniej), ale przyznam że używam z przyzwyczajenia. Nie zauważyłam oszałamianjacych efktów. Do rąk krem czekoladowy Joanny, do twarzy krem Siquens do cery mieszanej, a do włosów szampon zawsze zwiększajacy objętość (obojętnie jaki)

Odpowiedz do tematu